A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt
2012. június 22. 20:06
|
|
bbetti99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 72 Csatolások: 14 Azonosító: 177970 offline
|
http://www.youtube.com/watch?v=DjVhliJ-7KE VampireKingus96 ez a videó tényleg nagyon jó... Látszik hogy énekelne, és amit Louis csinált az nagyon aranyos... Egyépként miért nem akarják, hogy szerepeljen???Ezt még mindíg nem értem.Hiszen jó hangja is van, és nem is szokott mondjuk nagyon cikis dolgokat mondani,amiért ki kéne kapcsolni a mikrofonját, vagy ilyesmi...
2012. június 22. 20:46
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Most ezt miért? Nagyon jó hangaj van és igenis is továbbra is énekelni fog! Ezt a banda többi tagja nem fogja hagyni, ahogy muatatja az előbbi két példa is, ahogy Harry mikrofont cserélt vele és amikor Louis kijelentette hogy ő sem énekel ha Niall sem. Mi bajuk a menedzsereknek? Tudtommal nem ők jelentkeztek az X-Factorba, ezért semmit sem értenek az énekléshez! Ne butáskodjanak már! Én ekkora baromságot még nem hallottam! Akkor is énekelni fog, csak a holtestemen keresztül valósíthatják meg a tervüket! Na! xD
2012. június 22. 21:05
|
|
szandra50új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 161137 offline
|
Miért ne énekeljen?Nagyon jó hangja van és a One Direction Louis Tomlinson-ból ,Liam Paynből,Harry Stylestból,NIALL HORANból és Zayn Malikből áll és hogy ha Niall nincs akk nincs 1D se,mert ők együtt alkotját ezt a bandát,együtt érnek el sikereket! Ilyen szemétséget!
2012. június 22. 21:11
|
|
ku99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 151526 offline
|
Hát ez kiakasztó..na miért ne énekeljen??..pont ő??Hisz olyan cuki hangja van..na nem értem miért ne énekelne hisz nélküle nem teljes a csapat...a fiúk jól teszik h megvédik Niallt..ha kéne én mennék oda a vezetőséghez és tépáznám meg őket h miért ne énkeljen????Ott rohad meg a vezetőség ahol van...mér pont ő??...na nem azért az One Direction akkor teljes ha 5-en vannak Louis NIALL Harry Zayn és Liam..meg különben imádják Niallt és a többieket is akk miért akarják hátra szoritani??Azért mert épp annyira nem csipik???ROHADJANAK MEG ÉS AKK MÉG FINOM VOLTAM HOZZÁJUK!!!!!!
2012. június 22. 21:15
|
|
ku99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 151526 offline
|
És még hozzá tenném...MI A KURVA PICSÁÉRT NEM LEHET BÉKÉN HAGYNI????A VEZETŐSÉG IS CSAK NAGY KÖCSÖGÖKBŐL ÁLL.....NEM IS ÉRDEKLI ŐKET A BANDA TÖBBI TAGJA H MIT SZÓLNAK HOZZÁ...CSAK A PÉNZ KELL NEKIK.....B*SSZÁK SZÁJBA MAGUKAT!!!!
Ui:bocsi a káromkodásért csak ki ekllet adnom magamból még egyszer meett az előző irásomhoz nem irtam oda!!
Ui:bocsi a káromkodásért csak ki ekllet adnom magamból még egyszer meett az előző irásomhoz nem irtam oda!!
2012. június 22. 21:25
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
ez hülye ! egy csomóan a Niallt szeretik úgyhogy .. ::heart
2012. június 22. 21:25
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
2012. június 22. 21:26
|
|
|
jah és ku99 még ugyan az
2012. június 22. 21:28
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Nem vagyok Dircetioner! DE, ezt nem értem. Ha jól vagyok informálódva, akkor ezeket a srácokat az Xfactor-ból, maga Simon Cowell indította el a pályán. Na már most ez a fiú 2-1,5 évig tudott énekelni, most hirtelen már elfelejtett, vagy mi??? Akkor legalább ne hagyták volna, hogy bele élje magát. Még a sulit se tudta szerencsétlen normális befejezni, hogy ha kirúgják, egyetemre tudjon menni, legyen egy normális állása, és élje az életét. Mert most oké, hogy beállítják gitározni, de lehet a menedzsment jövőre úgy gondolja, hogy ez fiú már arra sem jó és elküldik. Miután pedig összetörték az álmaidat, zökkenj vissza a régi kerékvágásba, és folytasd ott az életedet ahol abba hagytad. Mondhatom...szép világban élünk!
2012. június 22. 21:49
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Megértem. Szerintem egyáltalán nincs jó hangja a srácnak, a magas hangokkal inkább meg se próbálkozzon, mert megsüketülök. Nem mintha a többi sünnek lenne hangja, de egyértelműen az övé a legrosszabb véleményem szerint.
Bár, ettől függetlenül nem kéne kiiktatni, mert a többmilliós "We♥1D" tömeg hadat üzenne a cikkben említett menedzsmentnek.
Bár, ettől függetlenül nem kéne kiiktatni, mert a többmilliós "We♥1D" tömeg hadat üzenne a cikkben említett menedzsmentnek.
2012. június 22. 22:14
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Ha nem lenne jó hangja, akkor nem tartani ott, ahol van. Szerintem eddig semmi hátránya nem volt annak, hogy Niall is énekelt, mivel aki nem szereti őket, az az egész 1D-t nem szereti. Ami persze érthető, mert ízlések és pofonok. De szerintem tök értelmetlen lenne őt kiiktatni...
2012. június 22. 22:50
Nem hinném hogy a fiúk bele egyeznének hogy Naillt kiralják a bandából.Nélküle nem lenne ugyan az.
2012. június 22. 23:13
|
|
PANKAA2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 173482 offline
|
Hát ez ki**szott nagy hülyeség miért kellene csak gitároznia mikor énekelni is tök jól tud???
2012. június 22. 23:44
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
LÁNYOK! Gondolkodjatok! Ha már annyi eszetek van csak, hogy egy stylistok által összepakolt fiúbandát imádtok, legalább az ilyen kacsa híreken gondolkodjatok el egy másodpercre!
Csak azért terjesztik az ilyen híreket, hogy a médiában maradjon a banda. Azzal, hogy erről a hírről majd (vegyük csak Angliát kis túlzással) 20féle újság ír, 40x mondják be a TV-be és 15x a rádiókba, ezen felül szegény szőkeség majd 30 interjúban sírja el az igazságtalanságot, majd a többi bandatag 50 egyéb helyen áll ki mellette (melyek természetesen fotózásokkal is járnak majd), rengeteg pénz folyik be, amit főként nem a srácok kapnak, hanem az okos menedzserek. És ti minden világméretű tiltakozással, meg youtube-os videónézéssel és a like-okkal az ő kezük alá játszotok.
Ezen felül: Aki nem hiszi, gondoljon bele még egyszer... csak JÓZAN ÉSSZEL! Ha 2014-ig le vannak foglalva, akkor az nem egy aláírt szerződést jelent, ami az összes fiú megjelenését feltételezi. Szerintetek melyik éri meg jobban a menedzsmentnek? A hosszúra nyúló és költséges pereskedés, vagy az általam felvázolt médiakampány? Lehet választani!
Csak azért terjesztik az ilyen híreket, hogy a médiában maradjon a banda. Azzal, hogy erről a hírről majd (vegyük csak Angliát kis túlzással) 20féle újság ír, 40x mondják be a TV-be és 15x a rádiókba, ezen felül szegény szőkeség majd 30 interjúban sírja el az igazságtalanságot, majd a többi bandatag 50 egyéb helyen áll ki mellette (melyek természetesen fotózásokkal is járnak majd), rengeteg pénz folyik be, amit főként nem a srácok kapnak, hanem az okos menedzserek. És ti minden világméretű tiltakozással, meg youtube-os videónézéssel és a like-okkal az ő kezük alá játszotok.
Ezen felül: Aki nem hiszi, gondoljon bele még egyszer... csak JÓZAN ÉSSZEL! Ha 2014-ig le vannak foglalva, akkor az nem egy aláírt szerződést jelent, ami az összes fiú megjelenését feltételezi. Szerintetek melyik éri meg jobban a menedzsmentnek? A hosszúra nyúló és költséges pereskedés, vagy az általam felvázolt médiakampány? Lehet választani!
2012. június 23. 00:41
|
|
zsaki92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 171708 offline
|
rek4
LÁNYOK! Gondolkodjatok! Ha már annyi eszetek van csak, hogy egy stylistok által összepakolt fiúbandát imádtok, legalább az ilyen kacsa híreken gondolkodjatok el egy másodpercre!
A számból vetted ki a szót!
Csak ezt próbáld elmagyarázni a 9 éves húgodnak, aki félórája pityereg, hogy a kedvencét "kirúgják" és soha többé nem fogja látni...
A számból vetted ki a szót!
2012. június 23. 03:17
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Szerintem ennek semmi értelme. Bár nekem oly mindegy, hogy mi lesz a bandával, de ez akkor is hülyeség.
2012. június 23. 07:15
Szerintem ez fer és örülök hogy a többiek kiállnak mellette,mert neki is ugyanolyan jó hangja van mint a többieknek úgyhogy remélemnem csakgitárral fogj kisérni a többieket hanem énekl is mellé.Én igy szeretem őket.
2012. június 23. 08:18
|
|
DemiLovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 168480 offline
|
#letniallsing -> én is segítettem ezt trendé tenni,és ha belehalunk akkor is fog Niall énekelni! Nem érdekel ha ti nem akarjátok Niall hangját hallani,én akkor is szeretem,és neki is ugyanannyi joga van énekelni ming a többinek. Úgyhogy akik ezt a cikket elolvasták és hülyeségnek nyilvánítják (mint pl lucyrean001) azoknak csak annyit hogy pofa be el lehet takarodni. Nem mondta senki hogy el kell olvasni. Semmi sem kötelező. Ha zavar ez a komment,írt meg üzibe,vagy írd ki az üzenőfalamra,nem fog érdekelni,mert nekem többet ér az 1D mint az ittlévő h*lyék.
Ezért én bocsánatot kérek minden olyan kommentelőtől akik nem írtak semmi rosszat,és azoktól is akik twitteren segítettek a #letniallsing -ben!
Ezért én bocsánatot kérek minden olyan kommentelőtől akik nem írtak semmi rosszat,és azoktól is akik twitteren segítettek a #letniallsing -ben!
2012. június 23. 08:25
#letniallsing na én is segitek ezentúl ezzel az tuti ne engedjük hogy Niallt csak úgy kirakják.
D Ez meg szép volt a srácoktól.^^ ♥
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: