A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt
2012. június 22. 12:46
|
|
mukii33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 173546 offline
|
+ hogyha Niall csak Gitározni fog/ amit kétlek mert a Directionerek is meg védik és a fiúk is/
akkor rajongókat is elveszthetnek pl. akik szeretik Niall hangját
) szerintem!!
akkor rajongókat is elveszthetnek pl. akik szeretik Niall hangját
2012. június 22. 12:47
Simán eltudják távolítani a bandából. Ám lemerem fogadni, ha megteszik Niall százszor híresebb lesz mint a 4 tagos 1D.
2012. június 22. 12:55
|
|
Fannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 272 Csatolások: 17 Azonosító: 135383 offline
|
Hülye menedzsment vagy mi, na ha ő olyan jol tud énekelni akk áljon ki oda, vagy ha nem akk meg hagyja békén Niall-t. A twilight sem twilight Bella nélkül akk a One Direction sem 1D Niall nélkül.
2012. június 22. 13:09
|
|
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline
|
hogy képzelik ezt?! mi az hogy csak így félrehajítanák Niallt? Szerintem nagyon tehetséges, és rengeteg rajongója van.. még csak azt se mondhatnák, hogy nem szeretjük.
2012. június 22. 13:31
Imádom az ilyen híreket... A lemezen többet fog ő is és Lou is énekelni.
2012. június 22. 13:31
|
|
Claudyaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 166275 offline
|
fúúú istenem ilyen egy köcsögöket de legalább a banda többi tagja megvédi őt..és én írom is twittre...hogy énekeljen szerintem nagyon jó hangja van és kár lenne hogy ha csak gitározna ez rohadt köcsögség...-.-
mi szeretünk Niall...<3
mi szeretünk Niall...<3
2012. június 22. 14:06
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Amikor ez az egész elkezdődött, már akkor ki voltam borulva!
Niall az egyik legédesebb és legkedvesebb srác a világon! Szerintem neki is különleges hangja van. Annyira jó srác...és lehet nem találkoztam még vele, de mi fanok,nagyon sokat tudunk róluk. Én nem értem...1D 5 srácból áll, és mindig is ennyien lesznek! 4 az nem 1D...4 az csak Liam Harry Zayn Lou. Ha a menedzsment ekkora seggfej akkor legyen...de abba gondoljon bele, ha így akar cselekedni Niall-el, nem csak 1D-t veszti el, meg a több millió rajongót, de a többi fiút is! Úgyanis ők nem fogják ezt hagyni. Nagyon remélem csak pletyka..bár a mikrofonlehalkítás nem volt az..de tudom, h addig lesz 1D az 1D és addig lesznek ilyen híresek míg mind az 5en együtt vannak. Ezt még tudnám ragozni...de nem fogom. Amúgyis twitteren neki van a 2. legtöbb követője 5ük közül...de ha legkevesebb is lenne, gondolja a menedzser h a fiúk és a rajongók csak úgy hagynák? haha
Niall az egyik legédesebb és legkedvesebb srác a világon! Szerintem neki is különleges hangja van. Annyira jó srác...és lehet nem találkoztam még vele, de mi fanok,nagyon sokat tudunk róluk. Én nem értem...1D 5 srácból áll, és mindig is ennyien lesznek! 4 az nem 1D...4 az csak Liam Harry Zayn Lou. Ha a menedzsment ekkora seggfej akkor legyen...de abba gondoljon bele, ha így akar cselekedni Niall-el, nem csak 1D-t veszti el, meg a több millió rajongót, de a többi fiút is! Úgyanis ők nem fogják ezt hagyni. Nagyon remélem csak pletyka..bár a mikrofonlehalkítás nem volt az..de tudom, h addig lesz 1D az 1D és addig lesznek ilyen híresek míg mind az 5en együtt vannak. Ezt még tudnám ragozni...de nem fogom. Amúgyis twitteren neki van a 2. legtöbb követője 5ük közül...de ha legkevesebb is lenne, gondolja a menedzser h a fiúk és a rajongók csak úgy hagynák? haha
2012. június 22. 14:16
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
1. Sajnos ilyen a showbiznisz világa,bárkivel megtehetnek bármit...
Csak azt nem értem,hogy ezzel mit nyerhetnek? Niall talán a legkevésbé népszerű tagja a bandának,de szerintem senki sem panaszkodhat rá... van olyan jó hangja, mint Liamnek meg Zaynnek!!! Teljes mértékben Niall mellett állok!
2. Az is megfordult a fejemben,hogy az egész sztori csak arra volt jó,hogy fényezni tudják a bandát,annak összetartását. Én is szeretem a One Directiont, de lehet, hogy az egész csak reklámfogásból volt...
Csak azt nem értem,hogy ezzel mit nyerhetnek? Niall talán a legkevésbé népszerű tagja a bandának,de szerintem senki sem panaszkodhat rá... van olyan jó hangja, mint Liamnek meg Zaynnek!!! Teljes mértékben Niall mellett állok!
2. Az is megfordult a fejemben,hogy az egész sztori csak arra volt jó,hogy fényezni tudják a bandát,annak összetartását. Én is szeretem a One Directiont, de lehet, hogy az egész csak reklámfogásból volt...
2012. június 22. 15:47
louis meg harry is jól tette
niall nélkül nem igazi a csapat
a vezetőség vagy ki meg kussoljon
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: