A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt
2012. június 21. 18:39
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
1. Mi az, hogy ennyire Niall ellen vannak?
2. MI AZ, HOGY HARRY A FRONTEMBER?!
ez egy banda, itt nincs vezető, mindegyikük egyenlő.
épp ezért Niallnek inkább több szólót kéne adni, nem még, h lehalkítani a mikrofonját, meg, hogy gitárral kísérje a fiúkat. Niall ugyanolyan tehetséges mint ők.
De bízok benne, h a többi bandatag és mi, Directionerek ezt nem hagyjuk. :'DD
Ha kell én rúgom seggbe a vezetőséget :'DD
2. MI AZ, HOGY HARRY A FRONTEMBER?!
ez egy banda, itt nincs vezető, mindegyikük egyenlő.
épp ezért Niallnek inkább több szólót kéne adni, nem még, h lehalkítani a mikrofonját, meg, hogy gitárral kísérje a fiúkat. Niall ugyanolyan tehetséges mint ők.
De bízok benne, h a többi bandatag és mi, Directionerek ezt nem hagyjuk. :'DD
Ha kell én rúgom seggbe a vezetőséget :'DD
2012. június 21. 18:43
|
|
j_mimi13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 168688 offline
|
Akkor kezdjünk neki!
1.AMÍG A FIÚK VAGY A MANAGEMENT SZÁJÁBÓL NEM HALLOM, ADDIG NEM HISZEM EL!!! Ha pedig kimondja, akkor olyan akcióba kezdek, hogy olyat még senki nem látott tőlem.
2.Harold mióta frontember? 5-en vannak a bandában, és 5-en is frontemberek!
3.Az úgy volt, hogy amelyikben ne énekeljen, az a Torn, Louis pedig akkor jelentette ki, hogy nem énekel, mikor a One Thing-nél meg akarták változtatni Niall hangját!
that's all!
love you!
Xx
1.AMÍG A FIÚK VAGY A MANAGEMENT SZÁJÁBÓL NEM HALLOM, ADDIG NEM HISZEM EL!!! Ha pedig kimondja, akkor olyan akcióba kezdek, hogy olyat még senki nem látott tőlem.
3.Az úgy volt, hogy amelyikben ne énekeljen, az a Torn, Louis pedig akkor jelentette ki, hogy nem énekel, mikor a One Thing-nél meg akarták változtatni Niall hangját!
that's all!
love you!
Xx
1 felhasználónak tetszik:
Kikiih
2012. június 21. 18:48
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
Idézet (j_mimi13 @ 2012.06.21. 18:43)
Akkor kezdjünk neki!
that's all!
love you!
Xx
that's all!
love you!
Xx
ITT A LÉNYEG!
2012. június 21. 18:50
Elmebeteg állat az egész vezetőség. Niall nélkül nem lenne One Direction a One Direction. Olyan lenne az egész, mint a lufi levegő nélkül. Ők így egy csapat, és így együtt a legjobbak. Személy szerint inkább több szólót adnék Niall-nak, mert igenis tehetséges fiú, van hangja, és nem érdemli meg, hogy így el van nyomva. A srácokra megint csak igazán büszke vagyok, hogy kiállnak Niall-ért.
És amúgy én is elkezdtem 'csipogni', mert nagyon nem szeretném, ha Niall csak a háttérben pengetne, és császépazélet. Nagyon ajánlom, hogy a vezetőség is úgy döntsön, hogy Niall marad. #letniallsing!
1 felhasználónak tetszik:
Kikiih
2012. június 21. 18:55
|
|
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline
|
Na jó,nem vagyok annyira otthon a 1D témában és nem ismerem cikknek további változatait.Szóval TEGYÜK FEL,hogy ez igaz.Mi a lószar?! Ezt nem hiszem el..És ez a mikrofon halkitgatás egyszerűen szánalmas.De jó,hogy a többiek mellette vannak és mikit cseréltek.Meg ez egyszerűen iszonyat,hogy kiakarják tessékelni a bandából.Ha igaz akkor viszont a srácok szerintem úgyis menedzsmentet fognak váltani.Mellesleg nem Simon a menedzsmentjük??Na de most van egy kis tweetelni valóm..
2012. június 21. 19:07
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
mi??? normálisak? ember ! :S asszem mennem kell twitterre...
2012. június 21. 19:09
|
|
leona7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 164045 offline
|
ha ez igaz, süllyedjen el a drága menedzsmentjük! mégis ezt hogy gondolta? Niall ugyanannyira a One Direction énekese, mint a többiek. nem tilthatja meg neki, hogy énekeljen. az pedig csak rátesz egy lapáttal, hogy Niall-nek egyáltalán nincsen rossz hangja...
2012. június 21. 19:15
NA AZT....!!!!! ha Niall nem énekelhet, az nem is 1D...és MIAZ H HARRRY A FRONTEMBER?????? mennyen a tudjahova az a rohadék menedzsment.!
2012. június 21. 19:31
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
Hát ezek bolondok ha kiiktatják Niall-t... -.-""
2012. június 21. 19:39
Hogy toszódjanak meg!
Szerintem Niall-nek gyönyörű hangja van, hülyeség lenne gitár mögé állítani. Meg amúgy is, a One Direction nem is lenne az igazi nélküle.
Ezek nem normálisak..
Szerintem Niall-nek gyönyörű hangja van, hülyeség lenne gitár mögé állítani. Meg amúgy is, a One Direction nem is lenne az igazi nélküle.
Ezek nem normálisak..
2012. június 21. 19:47
j_mimi13 egyet ertek!! -.- amugy szerintem ez csak egy rosszindulato pletyka vagyis nagyon remelem
2012. június 21. 19:57
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
nem értem ezt az egészet. Mi a francért kéne már bárkit is kirakni a csapatból? Niall-nek meg nagyon jó hangja van...a fiúk úgy is kiállnak majd mellette mert ők egy csapat
ui: nagyon remélem hogy ez a hír nem igaz!
ui: nagyon remélem hogy ez a hír nem igaz!
2012. június 21. 20:05
A fiúk nagyon jól teszik, hogy kiállnak Niall mellett. ♥
Egyáltalán hogy ötölhetett a fejükbe, hogy, nem hogy Niallt, de egyáltalán bárkit kitegyenek a bandából?! Niall is ugyanolyan tehetséges, mind a többiek. Nélküle, vagy bármelyikük nélkül az 1D nem lenne 1D. Ez jó nagy szemétség, már bocs.
Rögtön rohantam fel twitterre: #letniallsingv !
És a másik dolog... mi az, hogy Harry a frontember? Nem azért, őt is szeretem, de egyetértek a többiekkel, öten vannak a bandában, nincs köztük frontember, maximum mind az öten! Erről ennyit.
#letniallsing ♥
Egyáltalán hogy ötölhetett a fejükbe, hogy, nem hogy Niallt, de egyáltalán bárkit kitegyenek a bandából?! Niall is ugyanolyan tehetséges, mind a többiek. Nélküle, vagy bármelyikük nélkül az 1D nem lenne 1D. Ez jó nagy szemétség, már bocs.
Rögtön rohantam fel twitterre: #letniallsingv !
És a másik dolog... mi az, hogy Harry a frontember? Nem azért, őt is szeretem, de egyetértek a többiekkel, öten vannak a bandában, nincs köztük frontember, maximum mind az öten! Erről ennyit.
#letniallsing ♥
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.