Starity

A kritikusok szerint pocsék az idei Emmy-jelölések felhozatala

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 21. 18:52 #21
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.21. 18:43)
A Trónok harca második évada nem gyenge!
és elmondanám hogy a sex jeleneteket is minimálisra csökkentették sokkal kevesebb meztelenkedés van benne mint az első évadban!

Kevés vagy nem, látod hogy nekik sok. rohog.gif Egyébként több helyen is olvastam arról, hogy böki a csőrüket az a 'sok' szex és meztelen testes jelenet ami a sorozatban van és lassan már majd nem éri meg nekik támogatni anyagilag a szériát mert elég sok országban kivágnak jeleneteket, nem is keveset, sőt, talán az arab emberek voltak azok akik nyilatkoztak ezügyben. 110.gif Persze kérdés az hogy ebből mi az igaz és ha az is, Amerika mit lépne mert ha az kiszáll, akkor annyi a sorozatnak. A kistesó cég, a kis angol vállalat nem tudja egymaga vinni a hátán a sorozatot. 110.gif Bár ha engem kérdezel ezzel a Bush fejes botránnyal maguk alatt vágták a fát és akkor még nem is beszéltem George néhány nappal ezelötti véleményéről ami nem túl szívderítő. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. június 21. 18:56 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.06.21. 18:52)
Kevés vagy nem, látod hogy nekik sok.  rohog.gif Egyébként több helyen is olvastam arról, hogy böki a csőrüket az a 'sok' szex és meztelen testes jelenet ami a sorozatban van és lassan már majd nem éri meg nekik támogatni anyagilag a szériát mert elég sok országban kivágnak jeleneteket, nem is keveset, sőt, talán az arab emberek voltak azok akik nyilatkoztak ezügyben.  110.gif Persze kérdés az hogy ebből mi az igaz és ha az is, Amerika mit lépne mert ha az kiszáll, akkor annyi a sorozatnak. A kistesó cég, a kis angol vállalat nem tudja egymaga vinni a hátán a sorozatot. 110.gif Bár ha engem kérdezel ezzel a Bush fejes botránnyal maguk alatt vágták a fát és akkor még nem is beszéltem George néhány nappal ezelötti véleményéről ami nem túl szívderítő.  110.gif

háá akkor kapja be az összes prűd dilettáns barom! rolleyes.gif
nem tudok mást mondani! rolleyes.gif
nah az araboknál képmutatóbb nép pedig nem sok van oszt ők beszélnek! rolleyes.gif pff.
nahh most jól fel idegesítettem magam!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. június 21. 19:08 #23
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.21. 18:56)

nahh most jól fel idegesítettem magam!

Nem érdemes drága barátom, nem érdemes. Amíg be nem következik George félelme vagy el nem kaszálja az HBO, addig nincs mitől félni. Az HBO-nál van pénz, a vallásos népek támadásai nem tesznek jót a sorozatnak de anno rinyáltak a Király beszédénél is. Zarándokolni meg embert ölni akartak, azért indultak útnak hogy németeket és angolokat puffantsanak le és az Akadémia még is díjazta részben, szóval .. De azért soha nem lehet tudni. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. június 21. 19:38 #24
- törölt felhasználó -    
nem szoktam nézni...egyiket sem...de az egész világot felgyújtani azééééért...túlzás smileeee.gif
2012. június 21. 22:59 #25
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
A cikkben nyilatkozó kritikus enyhén bipoláris..az ilyen hülyéknek bezárva kéne lenniük. Oké, lehet, hogy sz+r a felhozatal, de ez csak egy díjátadó a sok közül. Felesleges pattogni meg világ felgyújtással hergelni a népet.
2012. június 23. 20:05 #26
- törölt felhasználó -    
egy pöppet túlzásba vitték.tongue.gif
2012. július 08. 15:22 #27
- törölt felhasználó -    
A Kasszariker a kedvencem. Nem értem, mi bajuk vele, remélem, nyerni fog. smileeee.gif
2012. július 12. 09:01 #28
domika666
domika666
visszatérő vendég

StátuszPretty Evil! ;)
Hozzászólás: 225
Azonosító: 137666
A kritikusok bekaphatják.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!