Plazma 89 nővel volt már
2012. június 21. 17:10
|
|
orsi041000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.31. Hozzászólás: 46 Csatolások: 10 Azonosító: 176901 offline
|
fújj!!!!!!!undorító,,,,mit képzel magárol norma????!!!!!!!!!
2012. június 21. 18:12
Anyukááááád. Nem normális. Kíváncsi vagyok, hány gyereke lehet. Vagy hogy épp hányszorosan fertőződött meg AIDS-sel. Szánalmas. De ha nem is igaz, akkor is nyomorék, h ezt állítja. Ilyet kimondani, még hazugság is? Komolyan, BIGLÁJK & BIGLOL
o.o
2012. június 21. 18:25
Öhmm...fúúj :S >.< Ez eszméletlenül gusztustalan...és nekem még ő volt az egyik kedvencem a Csillag Születikben... -.- Ilyennel dicskedni, te jó ég.
2012. június 21. 19:34
Sötét a gyerek!
Biztos kiskorában fejre ejthették!
Biztos kiskorában fejre ejthették!
2012. június 21. 19:43
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Én ezt nem hiszem el...PlaZmának barátnője van és ezt el is mondta az egyik riportban személyesen...mondta, hogy a rajongóknak semmi esélye, mert szerelmes... ez meg csak a Blikk..egy újság..ami már azt is elterjesztette róla, hogy bántalmazza a családtagjait..
2012. június 21. 22:55
és erre ki kiváncsi?? -.- büszke lehet magáraa ..
2012. június 21. 23:24
Leghamarabb ha 16 évesen is kezdte a sexuális életet, amit kétlek akkor az eddig 4 év alatt 89 nő,ami azt jelenti hogy 22.25 nő jut egy évre.Vagyunk 22 nőt évente.egy év 365 nap...ami azt jelenti hogy elosztom a 365 22 vel akkor olyan számot kapok hogy síró görcsöt kapok a röhögéstől.Szóval hagyjuk már a baromságot füles bagoly....még hogy 89 nő...pppffff.....
2012. június 22. 06:55
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
azert nem kene ennyire jatszani a lanyokkal
2012. június 22. 07:53
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Nagyon büszke lehet magára..:S
De azok a nők is megérdemlik... Szégyen..Ilyenre használni a hírnevét...Csak gratulálni tudok..
De azok a nők is megérdemlik... Szégyen..Ilyenre használni a hírnevét...Csak gratulálni tudok..
2012. június 22. 09:18
Szörnyű! Meg ahogy nyilatkozott! Primitív! Hasznosak az ilyen tehetségkuatók Ilyen emerből soha nem lesz több, és ahelyet hogy azzal az "óriási" karierjével foglakozna arra használja a hírnevét hogy felszed egy csomó hozzá hasonló agyiszitnü libát! Grat!
2012. június 22. 09:50
Oh, ugyan már, kizárt, hogy überelné a gyerek Frankie Cocozzát.
2012. június 24. 18:30
Meglepő fordulat! 'Plazma', akiről eddig azt hirdették, mélyen egyéni személyiség, szerintem éppen most járatta le magát. Kíváncsi lennék, akik eddig azt bizonygatták, hogy ő nem hasonlítható SP -hez, meg Fluorhoz, meg a többi ilyen irritáló tucatsztárokhoz; na ők MOST MIT SZÓLNAK?
Kicsit sem szánalmas amúgy, hogy a legtöbb számában benne volt ez a "bennem tartás van", meg "büszke vagyok arra aki vagyok" üzenet, de ehhez képest egyelőre semmi mást nem tud felmutatni, minthogy kiteregeti a magánéletét a bulvárlapoknak. Van egy olyan érzésem, hogy Puzsér nem véletlenül keresztelte át Plázára.
Gratulálok! Sokra vitted, "Plazma"!
Kicsit sem szánalmas amúgy, hogy a legtöbb számában benne volt ez a "bennem tartás van", meg "büszke vagyok arra aki vagyok" üzenet, de ehhez képest egyelőre semmi mást nem tud felmutatni, minthogy kiteregeti a magánéletét a bulvárlapoknak. Van egy olyan érzésem, hogy Puzsér nem véletlenül keresztelte át Plázára.
Gratulálok! Sokra vitted, "Plazma"!
2012. június 24. 19:22
Grat te is cs*szd el az életed dicskedj csak ilyenekkel!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: