Az Így neveld a sárkányod című animációs film második részének elkészítése nagy erőkkel folyik, és már a szinkronszínészek kiválasztásán is dolgoznak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Készül az Így neveld a sárkányodat folytatása
2012. június 20. 10:58
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
2012. június 20. 11:01
Csak most ugrott be a film. Aranyos volt az 1. rész a szinkron színészek jóknak tűnek.
2012. június 20. 11:06
az első rész az nagyon tetszett.
de nem biztos, hogy a második is az lesz.:/
2012. június 20. 11:09
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Jesszus Mariska.
Mind a hat könyvből filmet készítenek? Az elsőt sem láttam csak egyszer de borzasztó volt mind a könyvhöz, mind az audiobookhoz képest.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. június 20. 11:09
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Grace?! Először meglepődtem, hogy te írtad a cikket és akkor már kezdtem sejeteni, hogy Kit Harington vagy Sean Bean van a dologban! 
Egyébként, a filmre visszatérve, én az első részt ki sem tudom fejezni, hogy mennyire imádtam és furán hangzik, de sokat köszönhetek a filmnek, mert az életem egy nehéz szakaszában egyfajta támaszt nyújtott a barátaim mellett! A zenéje fantasztikus, John Powell remekelt, mint mindig és természtesen remélkem, hogy a folytatásnál is ő lesz a zeneszerzésse megbízva!
A történet eszméletlen aranyos és ugyan az elején vonakodva néztem meg, mire a végére értem, nem bírtam betelni vele, hiszen nem gondoltam, hogy készülhet még manapság ilyen aranyos mese, tünséri karakterekkel és tanulsággal, rengeteg poénnal:káromkodás nélkül! A mai napig is az egyik kedvenc mesém és bármikor szívesen megnézem!
Most pedig tudva, hogy a kis cukorfalat Kit is benne lesz, ha törik ha szakad, eredeti nyelven nézem meg!
Egyébként, a filmre visszatérve, én az első részt ki sem tudom fejezni, hogy mennyire imádtam és furán hangzik, de sokat köszönhetek a filmnek, mert az életem egy nehéz szakaszában egyfajta támaszt nyújtott a barátaim mellett! A zenéje fantasztikus, John Powell remekelt, mint mindig és természtesen remélkem, hogy a folytatásnál is ő lesz a zeneszerzésse megbízva!
A történet eszméletlen aranyos és ugyan az elején vonakodva néztem meg, mire a végére értem, nem bírtam betelni vele, hiszen nem gondoltam, hogy készülhet még manapság ilyen aranyos mese, tünséri karakterekkel és tanulsággal, rengeteg poénnal:káromkodás nélkül! A mai napig is az egyik kedvenc mesém és bármikor szívesen megnézem!
Most pedig tudva, hogy a kis cukorfalat Kit is benne lesz, ha törik ha szakad, eredeti nyelven nézem meg!
Grace Benning
2012. június 20. 11:11
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Nekem nagyon tetszett az első, imádtam!
De valamiért nem tudok elképzelni ennek a mesének második részt. Már nem lenne az igazi. Mármint, olyan mint az első.
A szinkronnal meg nem volt bajom, tetszett.
De valamiért nem tudok elképzelni ennek a mesének második részt. Már nem lenne az igazi. Mármint, olyan mint az első.
A szinkronnal meg nem volt bajom, tetszett.
2012. június 20. 11:12
Már alig várom az első része is nagyon jó volt vagyis nekem nagyon tetszett
2012. június 20. 11:13
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Alison Lerman @ 2012.06.20. 11:09)
Grace?! Először meglepődtem, hogy te írtad a cikket és akkor már kezdtem sejeteni, hogy Kit Harington vagy Sean Bean van a dologban!
Hát igen, könnyen kiismerhető vagyok.
Egyébként én is nagyon szerettem az első részt, teljesen lenyűgözött és a WALL-E után elég előkelő helyet foglal el a szívemben. Bevallom, az animációs filmeket ritkán nézem angolul, de az én kis csokis muffinom, mint főgonosz, megér egy misét. Ezt bizony eredetiben fogom nyomatni.
Alison Lerman
2012. június 20. 11:14
|
|
Cooki.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 176112 offline
|
Imádtam az első részt is!
Remélhetőleg a második sem fog csalódást okozni, nagyon várom már.
Akár gyerekfilm akár nem, nekem nagy öröm volt moziba megnézni
Remélhetőleg a második sem fog csalódást okozni, nagyon várom már.
Akár gyerekfilm akár nem, nekem nagy öröm volt moziba megnézni
Grace Benning
2012. június 20. 11:29
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én is már nagyon várom a folytatást.
2012. június 20. 11:32
Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a második része. Az első nagyon jó.
2012. június 20. 11:37
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Kiváncsi vok.. !! ♥
2012. június 20. 11:57
|
|
jakabgyongyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.10. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 177579 offline
|
jaj alig varom az elso is nagyon cukki
2012. június 20. 11:57
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Tuti megnézem !! Olyan cuki fogatlan és azok a szemek... ♥ Imádnivaló !!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.