Válik Johnny Depp és Vanessa Paradis
2012. június 20. 21:42
|
|
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline
|
Szerintem pedig illettek egymáshoz...
2012. június 20. 22:02
Nemár..
Énis nagyon sajnálom.. Pedig olyan tökéletesek voltak együtt..
2012. június 20. 23:27
|
|
WhoDontKnowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 170425 offline
|
szép párt alkottak pedig
2012. június 21. 10:22
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
hát én nem sajnálom. egyszerűen nem állhatom ezt a nőt, olyan ellenszenves ábrázata van. Johnny majd talál jobbat, addig jöhet hozzám
2012. június 21. 10:25
Ma Johnny is bejelentette, hogy hivatalosan szakítottak - nem elváltak, mivel nem is voltak házasok! - Vanessával. De becsületükre legyen mondva, hogy nem verték nagydobra, hanem csendben csinálták. Ez a gyerekek szempontjából is a lehető legjobb döntés volt. Ami nem megy, nem kell erőltetni. Emberből vannak ők is, mint mindenki más. Hoznak rossz döntéseket, de tiszteletben kell tartanunk őket.
Amúgy, nekem Vanessa tök közömbös, se nem szeretem, se nem utálom.
Amúgy, nekem Vanessa tök közömbös, se nem szeretem, se nem utálom.
2012. június 21. 10:25
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Nagyon sajnálom őket
Habár szeretem Johnny-t, csodálom Vanessát, hogy ennyi ideig kihúzta mellette. Gondolom főleg a gyerekek miatt, de akkor is..
2012. június 21. 13:42
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
ó,de sajnálom!olyan boldog családnak tűntek...remélem,a gyerekeket nem viseli meg nagyon.biztos tudják,mit csinálnak.
2012. június 21. 17:58
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
soha nem voltak házasok...
2012. június 22. 01:32
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
És persze, hogy ma is megjelent egy hír (valami másik oldalon), miszerint Johnny összejött valakivel. De ebben a hónapban már vagy a tizedik, aki miatt állítólagosan szakítanak. Ezen a pletykán (ami talán igaz) már vagy egy éve csámcsognak, cifrábbnál cifrább okokat találnak ki, holott már Johnny és Vanessa is megcáfolták, hogy szakítanának...
Persze benne van a pakliban, hogy most tényleg igaz, de amíg nem hallom valamelyikük szájából, addig ez a "Johnny sajtósa jelentette be" dolog engem nem győz meg.
Ha mégis igaz, akkor sajnálom, hogy nem boldogok együtt. Nem állok be azoknak a sorába, akik örülnek ennek a hírnek, mert utálják Vanessát...
Persze benne van a pakliban, hogy most tényleg igaz, de amíg nem hallom valamelyikük szájából, addig ez a "Johnny sajtósa jelentette be" dolog engem nem győz meg.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: