Radics Gigi otthagyja az iskolát
2012. június 20. 10:13
15 évesen hova hagyja még abba az iskolát?
Ha én ezt kimerbém jelenteni a szüleimnek nem is tudom mit csinálnának velem... Azért el kell ismernem ez elég h*lye cselekedet Gigitől
Meg 1 évig ha Pestre költöznek nem biztos még hogy olyan jó lesz neki mint ahogy azt elképzeli.. Bár élvezze a nyereményeit amíg csak lehet...
Meg 1 évig ha Pestre költöznek nem biztos még hogy olyan jó lesz neki mint ahogy azt elképzeli.. Bár élvezze a nyereményeit amíg csak lehet...
2012. június 20. 10:47
Abszolút megvan a jövője, tanulni magántanárnál is tud (több osztálytársam is ilyen), és én még mindig bírom a szerénysége miatt.
2012. június 20. 15:18
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
nagyon tudok neki gratulálni. 15-16 évesen még BŐVEN tanulnia kéne.! hát erre csak annyit tudok mondani, hogy az ő élet..ő tudja mit csinál. mondjuk egy magántanártól nem kapja meg a kellő információt mint a rendes oktatási intézményekben szerintem.
2012. június 20. 17:15
|
|
EricSaadeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 164631 offline
|
ilyen fura csajt én még nem láttam.magam se tudom eldönteni hogy szerény-e vagy beképzelt.az viszont eszembe jutott hogy nem mindenki csinálja ám hogy 15 évesen otthagyja a sulit.néha még az ún.sztárok se,vagy nemtom hogy nevezzem.a friss sztárok.
2012. június 20. 17:17
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
sajnos,mást nem nagyon tudna csinálni,mint otthagyni a sulit,hiszen egy ideig még biztos sok fellépése,felkérése lesz,és ha még suliba járna,nem tudna ezekre felkészülni,gyakorolni,mert helyette tanulnia kellene...szerintem használja ki,amíg valaki érdeklődik utána,mert 1-2 év múlva már senki sem fog emlékezni rá. szinte minden megasztárosnak,x-faktorosnak és csillagszületikesnek ez jut. egy kis ideig még vannak róluk hírek,felkapottak,vannak fellépéseik,de aztán elvesznek a süllyesztőben...amíg van utána érdeklődés,hanyagolja a sulit,majd ha már senki sem kíváncsi rá,visszamehet tanulni.
2012. június 21. 10:37
|
|
imolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 227 Csatolások: 30 Azonosító: 146886 offline
|
milyen jo lesz neki egyfelekeppen...megszabadul a tanarok kinzasatol, de masfelekeppen nem lesz jo, mert az osztalytarsai fognak neki hianyozni, es nem a tobbi versenyzo....
2012. június 21. 13:59
oké.. nyert.. gazdag lett.. kocsija is van.. nem utálom a csajt, de hé.. a sulit nem kéne otthagyni!-.-' van még mit tanulnia szerintem..
2012. június 26. 11:52
azért az a suliát tényleg nem kéne otthagyni. :/ tudjuk h gazdag ... lett. ;D de a tanulás akkor is fontos. -.-'
2012. június 26. 16:16
Szomorú, hogy sokan azt hiszik, hogy azért, mert megnyert valamilyen válogatót, abból meg is lehet élni, ha jó a hangja (én személy szerint nem tudom)akkor természetesen benne van a pakliban, hogy befut és híres énekes nő lehet belőle, de nem erre kell alapozni az életet, pláne nem ilyen fiatalon és tapasztalatlanul.
2012. június 29. 12:44
Gyerekek,senki nem mondta,hogy itt Pesten nem fog suliba járni!-.-"
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: