Jövőre magántanuló lesz a Megasztár győztese, ugyanis családostól Budapestre költöznek legalább egy évre, így a korábbi iskolájába ha akarna sem tudna bejárni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Radics Gigi otthagyja az iskolát
2012. június 19. 20:07
Gondoltam előbb-utóbb minden sztárocska otthagyja az iskolát!!!
2012. június 19. 20:07
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Azt egyből gondoltam, hogy tanulni azt nem fog. Most még azt mondja magántanuló lesz, de aztán ezt is hipp-hopp elfelejti... Dehogy fog ez tanulni.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. június 19. 20:24
nem mondok semmit mert én leszek a bunkó rasszista a végén
[remélem ez elárulta a véleményem] de azért egészségére.
2012. június 19. 20:25
csak mert híres lett (bár nem nagyon értem, hogy mért.) attól már iskolába se bír menni??
2012. június 19. 20:36
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
„Az egész család felköltözik egy évre Budapestre. Ennyi idő alatt valamennyire talán kialakul a jövendő életem."
-A fenéket! Egy év alatt senkinek sem alakul ki,pláne nem egy éneklési karrier.Mellesleg nem Amerikába készült még egy hete?
A vicces az,hogy tényleg csak egy helyen kéne most lennie és ez az iskolapad.A nyilatkozatai alapján annyira nem érett erre,mert voltak énekesnők akik azok voltak már az ő korábban.Viszont ő nagyon nem az.A naivitása meg,ahogy elnézem,határtalan.Ilyenkor szokott nagyot esni az ember,de azért sok sikert!
-A fenéket! Egy év alatt senkinek sem alakul ki,pláne nem egy éneklési karrier.Mellesleg nem Amerikába készült még egy hete?
2012. június 19. 20:40
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Majd pár év múlva,miután elfogy a pénze,foghatja a fejét hódika. -Jajj,miért nem fejeztem be azt az iskolát!Most nincs pénzem,és kénytelen leszek a mekibe gürizni egész életemben! - Bár,hogyha jobban belegondolok,nem,majd a gazdag muter meg fater kinyalja a s*ggét az ő kicsi drága lányuknak, hogy ellássák mindennel,és csak miután meghaltak, tudja meg, hogy az életben nem minden szép és jó és egyszerű. Ha meg magántanuló lesz,meglátjuk,vajon fog-e valamit tanulni
Egyébként csak én nem értem,miért nem járhat iskolába Bp.-en?
2012. június 19. 20:47
Ebből a magántanulósdiból se lesz semmi, volt osztálytársam 11. elején lett magántanuló, félévkor azon izgult hogy bioszból meg ne bukjon - nem bukott, megkapta a kettest -, de a sötétjét már magyarból (!!) meghúzták. Most kint van Németországban, állítólag kamionozik, és így bukta a 11. évet is. Bennem is kb ilyen jövőt láttak az osztálytársak meg a tanárok, a különbség annyi volt, hogy én eljutottam az érettségiig, ergó akármennyire is nehéz volt, bizony letettem a hátsóm, és tanultam. Nekem senki ne mondja hogy Gigi majd leül délután vagy akármikor 2-3 órákat tanulni
Mert ennyit minimum kell ha nem jár be, tapasztalatból mondom. De hát az ő élete, az ő köreikben ahogy nézem nem szokás befejezni a sulit, sztár meg kötve hiszem hogy lesz, elég nagy az esélye hogy amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan eltűnik, aztán majd sírhat hogy nincs érettségije, és még utcasöprőnek se veszik majd föl
Vampiregirl1
2012. június 19. 20:57
|
|
kekroka5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 177653 offline
|
ennek sok értelme van ..mintha pesten nem lenne iskola.
amúgy meg nagyon butának tartom ezt a lányt, lehet csak egy évig lesz fú de menő utána mindenki elfeljelti szóval nem látom értelmét.
amúgy meg nagyon butának tartom ezt a lányt, lehet csak egy évig lesz fú de menő utána mindenki elfeljelti szóval nem látom értelmét.
2012. június 19. 21:05
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Ja bocs Mss mindent megtehetek mert megnyertem a Megasztárt.
dóóra
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.