Blake Livelyt nem fogadja be a Reynolds család
2012. június 20. 07:28
Na az ilyeneket utálom mikor az anyák annyira féltenek valakit és vmikor szarkeverők, ezt nem lehet kibírni had döntsön már Ryan felnőtt férfi vagy nem?
2012. június 20. 08:28
Sajnálom Blake-t,hiszen Ryan-nel szép párt alkotnak!
Megértem Ryan anyukáját is,de nem kéne ennyire félteni a fiát,hiszen ez ez ő és Blake közös élete!
Megértem Ryan anyukáját is,de nem kéne ennyire félteni a fiát,hiszen ez ez ő és Blake közös élete!
2012. június 21. 20:51
|
|
eszti444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 178040 offline
|
Blake Lively nem egy díva hanem egy gyönyörű lány aki szereti a rajongóit és biztos leszek benne hogy nem sokára anya lesz és akkor nem a karierr lesz az első hanem a család!!!remélem észhez tér Ryan anyukája!!!
2012. július 18. 20:06
|
|
timea15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 175037 offline
|
Hát lehet,hogy passzolnak Ryan-nel, de szerintem az anyjának van igaza!És szerintem is diva!És se szó se beszéd elhúz és jajj szegény néhány nap pihenésre van szüksége...pfff...
S amúgy is milyen társ lenne belőle mikor régebb azt mondta, hogy Penn vagy ki volt neki az igazi mikor Ryan-nel volt együtt?!
Úgyhogy erről ennyit!!
2012. augusztus 07. 15:27
Blake egy igazán csodálatos lány és igen Ő egy DÍVA ! de a jó éretlemben természetesen, és lehet hogy nem nagyon illenek össze, de ha szeretik egymást akkor a drága anyuka ezt tiszteletbe tarthatná
:*
xo xo
xo xo
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: