Gyereksztárok — hol tartanak most? IV.
2012. június 24. 15:41
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Emma kiskorában is gyönyörű volt.Épp úgy,mint most
<3
2012. június 25. 14:32
|
|
miranda.cosgroveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 178585 offline
|
Miranda Cosgrove nem változott semmit, de mégis sokat.
Selena tényleg nagyon édes. *-*
Selena tényleg nagyon édes. *-*
2012. június 25. 14:39
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
Emma annyira szép kislány volt, most meg érett, gyönyörű nő.
Demit alig lehet felismerni azon a képen.
2012. június 25. 15:26
|
|
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline
|
selena de édes volt :33♥♥
2012. június 25. 17:38
hát igen,színészek és színésznők,akiknek a nevét ha meghallom,gyerekkoromban megnézett csodálatos filmek jutnak eszembe.Egy Olsen ikerkkel vagy Lindsay Lohan-nal készült filmek sokat jelentenek számomra.Emlékszem,amikor ezeknek a sztároknak a régi filmjeit néztem és nevettem vagy akár sírtam,de az egyszer biztos,hogy nagyon élveztem.Azok voltak az igazán jó filmek.Persze néhányuk még mindig kap filmszerepeket és én örömmel ülök le megnézni őket.Selena,Demi,Hayden,Linday,Olsen ikrek,Amanda,Josh;mind olyan színészek,akik-akár furán hangzik,akár nem-a gyermekkorom egy részei voltak és örökké szeretni fogom a filmjeiket ♥ és mellesleg Josh nagyon cuki volt ♥
2012. június 25. 19:52
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Miranda nagyon aranyos
Victoria is sokat változott.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: