Jön a Kick/Ass folytatása
2012. június 19. 20:26
Egyébként én is megszerettem volna írni ezt a cikket, így alaposan átolvasva ez tele van pontatlansággal...
2012. június 19. 23:37
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
Ariana
Egyébként én is megszerettem volna írni ezt a cikket, így alaposan átolvasva ez tele van pontatlansággal...
Csak egyet tudok tanácsolni: akkor máskor írd meg hamarabb!
Meg ha tele van közölnéd, hogy mi az? Mert csak, hogy tud én se hasból írtam, hanem több forrásból gyűjtöttem és fogalmaztam meg cikket! Az meg ugyebár nem lehet, hogy ahol te nézted, ott tévedtek
2012. június 20. 10:27
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Dejó! Már nagyon várom!
2012. június 20. 11:10
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Mikaa
vá..Imádom ezta filmet alig várom
2012. június 20. 14:35
Idézet (corny4 @ 2012.06.19. 23:37)
Csak egyet tudok tanácsolni: akkor máskor írd meg hamarabb!
Meg ha tele van közölnéd, hogy mi az? Mert csak, hogy tud én se hasból írtam, hanem több forrásból gyűjtöttem és fogalmaztam meg cikket! Az meg ugyebár nem lehet, hogy ahol te nézted, ott tévedtek
Nem Matthew Vaughn erősködött, hogy elkészítség a második rászt, már mikor a képregény kijött, akkor tervbe volt véve, és ekkor tudta már, hogy az Avengers 2-t kell rendeznie, és nem fog ráérni, ezért fogja Jeff Wadlow, a Cry Wolf és a Never Back Down rendezője rendezni, és valószínűleg nem tér vissza, mint producer.
Egyelőre nem biztos, csak sejthető hogy Chloe és Chris visszatérnek, még nem írták alá a szerzőzést, de már áprilisban megkapták (Aaron, Chloe, Chris és Lyndsy) a forgatókönyvet.
2012. június 20. 21:23
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
Nem Matthew Vaughn erősködött, hogy elkészítség a második rászt, már mikor a képregény kijött, akkor tervbe volt véve, és ekkor tudta már, hogy az Avengers 2-t kell rendeznie, és nem fog ráérni, ezért fogja Jeff Wadlow, a Cry Wolf és a Never Back Down rendezője rendezni, és valószínűleg nem tér vissza, mint producer.
Egyelőre nem biztos, csak sejthető hogy Chloe és Chris visszatérnek, még nem írták alá a szerzőzést, de már áprilisban megkapták (Aaron, Chloe, Chris és Lyndsy) a forgatókönyvet.
Én ezt sehol nem olvastam. Ugye bár már mondtam, hogy több forrásból dolgoztam, mint magyarból és angolból is. A cikket se adták volna ki, hogy ha nem fogadták volna el a forrásba megadott linket.
2012. június 20. 23:30
|
|
WhoDontKnowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 170425 offline
|
jaj nagyon szerettem az első részt

még jó h a rendező erősködött mert már várom
még jó h a rendező erősködött mert már várom
2012. június 21. 08:54
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Örülök neki, imádom azt a filmet!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: