Daniel Radcliffe filmje akkora siker lett, hogy úgy döntöttek a készítők, folytatják a horrortörténetet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Készül A fekete ruhás nő című film folytatása
2012. június 19. 11:04
Úristen imádom ezt a filmet nagyin jó volt az 1.rész és Dan jól játszott benne. Nagyon várom már a folytatást.
2012. június 19. 11:09
Sajnos még nem láttam az első részét, de még a folytatás előtt bepótolom.
2012. június 19. 11:12
Istenem, ez már megint a rángassunk le róla még több bőrt szisztéma...
A filmet nem láttam, mert gáz vagy sem, a horrort filmben nem bírom, de a könyv egész jó volt, habár elég rövidke, és elég összecsapott.
A filmet nem láttam, mert gáz vagy sem, a horrort filmben nem bírom, de a könyv egész jó volt, habár elég rövidke, és elég összecsapott.
2012. június 19. 12:13
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Nagyon imádom ezt a filmet és Dan is nagyon nagyon jó volt benne. Kár hogy nem ő játszik majd benne ha bár gondoltam mivel furcsa lenne az első rész vége után. Egyébként szerintem a 2 nem lesz olyan jó mert nem Dan lesz benne de attól még lehet hogy jó lesz. 
Várom kíváncsian
2012. június 19. 13:08
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
iszonyat jó a film *-* alig várom a folytatását.
2012. június 19. 13:43
mostanában néztem meg és nekem is nagyon tetszett, tök fura volt így látni "Harry Pottert" xd
a történet folytatása emg biztos nagyon jó lesz : D
a történet folytatása emg biztos nagyon jó lesz : D
2012. június 19. 15:00
Pont valamelyik nap mertem megnézni először, nagy jó film és várom a folytatást!*-*
2012. június 19. 16:15
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Eheheh én egyenesen becsináltam a filmtől, de valami eszméletlen volt.
Viszont nem hinném, hogy egy folytatás jó ötlet lenne. De a diliházas alapötlet teszik, szóval kíváncsian várom.
2012. június 19. 18:39
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.06.19. 11:12)
Istenem, ez már megint a rángassunk le róla még több bőrt szisztéma...
Ez nem Amerika. Van esély arra, hogy nem cseszik el.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. június 19. 18:52
Még az első részt se láttam de mindenképp megnézem majd.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!