katy énekesnőként soha nem volt kedvencem,ezért szerintem nem meglepő,hogy nem dobtam hátast a daltól.nekem az elmegy kategóriába tartozik,de a huszadszorra is bejátszott összeautotune-olt "wide awake" szöveg...számomra az lerombolta az egész dalt.
érdekes lett klip,szerintem az viszont nem lett rossz.bár kissé furcsa,hogy nem a "kislányosabb" stílusát látom,de egyszer minden korszaknak vége lesz.elvégre már 27 éves,nem játszhatja élete végéig a tinilányt.
Klippremier: Katy Perry - Wide Awake
2012. június 19. 11:02
Hát én sem erre számítottam de végül is jó ,hogy kilépett ebből a cukorkás dologból mert jól állt neki de egy idő után az emberek elkezdik unni ,hogy mindig így néz ki.
2012. június 19. 11:12
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
A kislány, aki vele van, az nem a gyerekkori Katy, hanem azt jelképezi, mennyire gyermeteg lélek is volt. Katy rengeteg interjúban elmondta, hogy ő egy örök gyereknek érzi magát és soha nem akar felnőni. Ez a videó viszont megmutatta jelképekkel, hogy mennyi nehézségen, fájdalmon ment át, küzdött és harcolt. A végén a gyermek elengedte a kezét és elbicózott, ezzel jelképezve, hogy végleg felnőtt, már nem lehet többé gyerek. Szerintem gyönyörűen oldották meg, és egyre többen átmennek a felnőtté váláson a világ "elcsúfulásával", ami egyáltalán nem könnyű és gyakran fájdalmas folyamat. Itt nem arra célzok, hogy egyre több tinédzser iszik és cigizik, hanem arra, hogy ezzel szemben sok olyan is van, akiket ér valami - akár társaik bántalmazása -, ami leveszi a szemükről az "ártatlanságot", ami Katynek is megvolt a klip elején. A kedvenc jelenetem amúgy, amikor ül abban a tolószékben, külsőleg teljesen összezuhanva, és kiáll a "gonoszok" ellen a kislány lelkével és megmutatja, bármennyire is pici, ő egy erős nő. És én vagyok az egyetlen, aki könnyezett ezen a videón? :"D
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. június 19. 11:24
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
Jó a szám is, de a klip nagyon meglepett, hogy milyen jóra sikerült! Ez az eddigi legjobb klippje szerintem!
2012. június 19. 11:44
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Hol is kezdjem.. Katy nem a kedvenceim közé tartozik, Ebben a klippben pár előbbi klippből megjelennek dolgok vagyis hát, emlékek vagy valami ilyesmi, nekem személy szerintem a klipp az úgy a tetszik és a nem tetszik között van; hogy miért? mert annyira örülnék már ha csak egy-egy előadó tudna egy olyan klippet csinálni ahol nem omlik össze a föld és senkinek nincs természet feletti ereje. Az viszont egy piros pont Katy-nek hogy végre maga mögött hagyta a kisgyerek énjét és kezd felnőtté válni, bár a klipp szerintem ezt nem mutatja meg, mert aki felnőtt és éretten gondolkodik az egy normális értelmes klipet csinál; Na megérkeztünk a dalhoz nekem nem tetszik, lehet írni hogyha nem tetszik ne írjak ide, de ez egy fórum mindenki leírhatja a véleményét de csak kulturáltan. Így sokszor meghallgatva, nincsenek benne azok a "szimbólumok" amik a slágerekben vannak, magyarul ezt nem annak szánta csak hogy megmutassa hogy már nem kis gyerek; de szerintem nem a klippekben kellene ezt megmutatni mert az csak egy tükör, hanem a való életben, ott az igazi játék.
2012. június 19. 12:03
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Szép munka
a dal már korábban kedvenc volt, a különleges hangzása miatt..jó lehet, hogy nem olyan különleges a dal, de Katy korábbi munkáihoz képest teljesen más. A klip történetét nagyon szépen felépítették és nekem különösen tetszett, hogy mindez Katy érzéseit és küzdelmeit mutatta be...
Tetszik ez a sötétebb stílus, tényleg remélem, hogy ezen az úton fog járni.
2012. június 19. 12:12
Imádom Katyt, és nagyon szomorú vagyok hogy vége van a Teenage Dream Eranak. Csodálatos 2 év volt szerintem, és a többi fan szerint is. Minden mozdulata meg volt tervezve precízen, profi előadások, koncertek, számos #1 single, és egy film is ... 2010-12 Katy életének egyik legboldogabbb korszaka (a válásától most tekintsünk el). Nagyon jó ötlet volt már a klip előzetese is, összefoglalta a TD fejezeteit, és alig vártuk már a videót. Sajnálom hogy kiszivárgott egy nappal a megjelenés előtt, úgy lett volna az igazi ha nem látunk belőle kivágott képeket,stb-t. Én nem néztem meg a hivatalos premier előtt a videót, tisztelem annyira Katyt hogy várok a premierig ... Vissza az eredeti témához ; Nekem nem tetszik ez az új, sötétebb stílus, én imádtam a vattacukorkafelhőket, meg a cuki dolgokat. A One Of The Boys Era is jó volt, bár abban inkább a zenei rész teszett, az, hogy sokkal több gitáros, egyszerűbb dalt írt akkor Katy.
Szerintem jó lenne ha zeneileg visszatérne ezekhez a dolgokhoz, külsőleg pedig hanyagolná ezt a nagyon sötét stílust. Egyszerűen nem áll jól neki.
A videó csodás lett, tetszik hogy szerepel benne egy kislány, a TOTGA után kellett egy ilyen megoldás is. A tűzijátékot már ellőtték a Fireworkben, azt nem is igazán értettem, ettől függetlenül ez Katy legeslegjobb videója -eddig-.
Szerintem jó lenne ha zeneileg visszatérne ezekhez a dolgokhoz, külsőleg pedig hanyagolná ezt a nagyon sötét stílust. Egyszerűen nem áll jól neki.
A videó csodás lett, tetszik hogy szerepel benne egy kislány, a TOTGA után kellett egy ilyen megoldás is. A tűzijátékot már ellőtték a Fireworkben, azt nem is igazán értettem, ettől függetlenül ez Katy legeslegjobb videója -eddig-.
2012. június 19. 12:28
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
nagyon jo szám lett és a klipp is tetszik
nekem hiányozni fog a Teenage Dream korszak,sajnálom hogy Katy végleg lezárta
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.