Tegnap debütált az énekesnő legújabb videója a hivatalos VEVO-csatornáján, ami a Wide Awake címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Katy Perry - Wide Awake
2012. június 19. 10:22
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Szokatlan, de nekem elnyerte a tetszésemet!
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
a szám nem rossz, de az nagyon idegesítő hogy minden 10. másodpercben berakták azt hogy wide awake szörnyen idegesítően elautotune-olva. az ilyen fajta klippek nem igazán szoktak tetszeni, de ez tetszik. épp ideje volt egy kicsit felnőttesebb irányba mennie, hiszen már 27 éves, közel nem tinédzser.
Imádom!
A klipp nagyon tetszik, ötletes!
Nagyon jó a dal is!
Imádoom!
2012. június 19. 10:23
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
szeretem azokat a klippeket, amiknek történetük van, de ez annyira nem fogott meg, ahogy a dal sem. Lehet, ha többször hallom majd, egy picit pozitívabb véleményem lesz róla, de most azt mondom, hogy nem nyűgözött le semmilyen téren.
2012. június 19. 10:23
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Pedig a mostani időszak lényege pont az, hogy merjünk felnőtt testben is gyerekek lenni, és nem azon rágódni, hogy miből fizetjük a számlákat, hanem azzal foglalkozni, amivel egy gyerek is: csak a játék, a gondtalan, önfeledt játék... Érdekes hogy Katy pont most fordít ezen a dolgon.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. június 19. 10:24
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Juj,Ezt nagyon imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. június 19. 10:26
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Én nem igazán ilyen klipre számítottam,de jó lett.És ennek a klipben is megvan az üzenete.Szép lezárása a Teeanage dream-korszaknak.Egyébkét ha megfigyeltétek az a jelenet,amit az előztesben bemutatta nincs is bennea klipben.Nekem kicsit hiányozni fog a "tiniálom-orszak",de kíváncsian várom,hogy milyen lesz az új stílusa.
2012. június 19. 10:29
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Nekem maga a dal nagyon tetszik, mondjuk én sem ilyen klipre számítottam, de nagyon szépen meg csinálták.
2012. június 19. 10:30
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Na, klipmegnézés után, hát igencsak sok mondanivalója van ennek a videónak, egyik az hogy szinte végig lilában van Katy, a másik az óriási amikor a kislány dobbant egyet és azok a csúnya gonosz nemtudommik megsemmisülnek... Ez hatalmas jelentéssel bír! És a dal sem rissz hozzá, bár a szöveget nem figyeltem.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. június 19. 10:37
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Nekem nagyon tetszika dal az érdekes hangi megoldások ,és a tisztasága véggett is ... A klippel pedig enm hazudtolta meg magát , ez olyan Katys lett , egyedi ,és nagyszerű 
Remélem azért nem fog eltérni drasztikusan a mostani stílusátúl ,mert talán éppen azvégett szerettem bele a munkásságába menthetetlenül ... Hogy felnőtként is merjünk gyerekek lenni , szórakozni , felhőtlenül boldognak lenni , és nem érdekelni ,hogy ki mit gondol rólunk , jól érezni magunkat
Remélem azért nem fog eltérni drasztikusan a mostani stílusátúl ,mert talán éppen azvégett szerettem bele a munkásságába menthetetlenül ... Hogy felnőtként is merjünk gyerekek lenni , szórakozni , felhőtlenül boldognak lenni , és nem érdekelni ,hogy ki mit gondol rólunk , jól érezni magunkat
2012. június 19. 10:38
Katy-t már így is imádtam, a kicsit kislányos stílusát, de ez is nagyon bejön. Hihetetlen ez a csaj! A szám és a klip is fantasztikus !
2012. június 19. 10:39
Nekem se a klip se a dal nem tetszik már.. én jobban szerettem az előző stílusát. De lehet hogy majd megszokom ezt is...
2012. június 19. 10:41
Szerintem nagyon jó lett a dal és a klip is, tetszik a mondanivalója, ahogyan búcsút int a régi világától..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.