Tegnap debütált az énekesnő legújabb videója a hivatalos VEVO-csatornáján, ami a Wide Awake címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Katy Perry - Wide Awake
2012. június 19. 10:22
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Szokatlan, de nekem elnyerte a tetszésemet!
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
a szám nem rossz, de az nagyon idegesítő hogy minden 10. másodpercben berakták azt hogy wide awake szörnyen idegesítően elautotune-olva. az ilyen fajta klippek nem igazán szoktak tetszeni, de ez tetszik. épp ideje volt egy kicsit felnőttesebb irányba mennie, hiszen már 27 éves, közel nem tinédzser.
Imádom!
A klipp nagyon tetszik, ötletes!
Nagyon jó a dal is!
Imádoom!
2012. június 19. 10:23
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
szeretem azokat a klippeket, amiknek történetük van, de ez annyira nem fogott meg, ahogy a dal sem. Lehet, ha többször hallom majd, egy picit pozitívabb véleményem lesz róla, de most azt mondom, hogy nem nyűgözött le semmilyen téren.
2012. június 19. 10:23
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Pedig a mostani időszak lényege pont az, hogy merjünk felnőtt testben is gyerekek lenni, és nem azon rágódni, hogy miből fizetjük a számlákat, hanem azzal foglalkozni, amivel egy gyerek is: csak a játék, a gondtalan, önfeledt játék... Érdekes hogy Katy pont most fordít ezen a dolgon.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. június 19. 10:24
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Juj,Ezt nagyon imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. június 19. 10:26
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Én nem igazán ilyen klipre számítottam,de jó lett.És ennek a klipben is megvan az üzenete.Szép lezárása a Teeanage dream-korszaknak.Egyébkét ha megfigyeltétek az a jelenet,amit az előztesben bemutatta nincs is bennea klipben.Nekem kicsit hiányozni fog a "tiniálom-orszak",de kíváncsian várom,hogy milyen lesz az új stílusa.
2012. június 19. 10:29
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Nekem maga a dal nagyon tetszik, mondjuk én sem ilyen klipre számítottam, de nagyon szépen meg csinálták.
2012. június 19. 10:30
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Na, klipmegnézés után, hát igencsak sok mondanivalója van ennek a videónak, egyik az hogy szinte végig lilában van Katy, a másik az óriási amikor a kislány dobbant egyet és azok a csúnya gonosz nemtudommik megsemmisülnek... Ez hatalmas jelentéssel bír! És a dal sem rissz hozzá, bár a szöveget nem figyeltem.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. június 19. 10:37
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Nekem nagyon tetszika dal az érdekes hangi megoldások ,és a tisztasága véggett is ... A klippel pedig enm hazudtolta meg magát , ez olyan Katys lett , egyedi ,és nagyszerű 
Remélem azért nem fog eltérni drasztikusan a mostani stílusátúl ,mert talán éppen azvégett szerettem bele a munkásságába menthetetlenül ... Hogy felnőtként is merjünk gyerekek lenni , szórakozni , felhőtlenül boldognak lenni , és nem érdekelni ,hogy ki mit gondol rólunk , jól érezni magunkat
Remélem azért nem fog eltérni drasztikusan a mostani stílusátúl ,mert talán éppen azvégett szerettem bele a munkásságába menthetetlenül ... Hogy felnőtként is merjünk gyerekek lenni , szórakozni , felhőtlenül boldognak lenni , és nem érdekelni ,hogy ki mit gondol rólunk , jól érezni magunkat
2012. június 19. 10:38
Katy-t már így is imádtam, a kicsit kislányos stílusát, de ez is nagyon bejön. Hihetetlen ez a csaj! A szám és a klip is fantasztikus !
2012. június 19. 10:39
Nekem se a klip se a dal nem tetszik már.. én jobban szerettem az előző stílusát. De lehet hogy majd megszokom ezt is...
2012. június 19. 10:41
Szerintem nagyon jó lett a dal és a klip is, tetszik a mondanivalója, ahogyan búcsút int a régi világától..
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.