Lindsay Lohan pénteken elájult, de a népszerű színészénekesnő megnyugtatta rajongóit, hogy jól van.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan: „Köszönöm, jól vagyok”
2012. június 19. 10:13
az legalább pozitívum, hogy a munka miatt került ilyen állapotba, és nem a féktelen bulizás miatt.
2012. június 19. 10:14
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Remélem, hogy tényleg csak annyiról volt szó, mint amit mondanak. Nagyon drukkolok neki, hogy helyre álljon az élete, de azt is észben kéne tartania, hogy ehhez nem csak munka kell, hanem helyes életmód is.
2012. június 19. 10:35
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
De jó
2012. június 19. 10:48
Nagyon örülök, hogy Lindsay jobban van. Lehet tényleg csak kimerültség volt a gond oka és nem holmi alkohol vagy drog. Én nem is gondolotam, hogy pia vagy drog miatt ájult el. De ha ennyit dolgozik az ember megeshet ez is. De amúgy tényleg humorosat írt és örülök, hogy nem eset nagyobb baja.
2012. június 19. 11:40
Most megkönnyebbültem Imádom Lilo-t és az elején sem hittem ,hogy drog vagy pia lett volna és nagyon örülök ,hogy rendben van
2012. június 19. 11:48
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
örülö neki hogy jól van
2012. június 19. 11:59
|
|
RezsoAgikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 164769 offline
|
Én nem nagyon szeretem,de örülök neki,hogy jól van..
És linna igazad van annak is,hogy nem a pia vagy a drogok miatt lett rosszul
És linna igazad van annak is,hogy nem a pia vagy a drogok miatt lett rosszul
2012. június 19. 12:12
Örülök, hogy jobban van...jó tudni, hogy "csak" kimerült
2012. június 19. 12:13
Gondoltam, hogy valóban csak a fáradtságtól van. De jó, hogy nem lett komolyabb baj belőle.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

2 felhasználónak tetszik: