A Kardashian-lányok rátámadtak egy férfire?
2012. június 19. 09:45
Kezdjük ott, h Kourtney terhes szóval ezért is kizárt, hogy ilyet csinálna... Én bírom Kardashian-éket (Kris-t kivéve xDD) és nem hiszem, hogy ilyet tennének xDD A Kanye-es fenyegetés...Meg hát...NO COMMENT
Biztos be volt szívva a pasi xD
2012. június 19. 09:58
OMG..... ez a csávó aszzem h enyhén unatkozik meg hát ha már ilyeneket kitalál szerintem vmi baj is lehet a fejével.....
2012. június 19. 10:16
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Amúgy ez kacsa ... A férfi már 3.szor jelenti be , h Kardashianék megverték ... Tuti ,h Kourtneynak az ő párszáz dolcsijára van szüksége ... Az első két feljelentést sem vette figyelembe a bírúság ,merthogy ez egyszerűen röhejesen abszurd
2012. június 19. 10:24
Szerintem nem igaz! Kétlem hogy a Kardashian lányok ezt csinálnák!
2012. június 19. 10:26
'A bíróság természetesen megtagadta a kérést, és Ginonak több se kellett: újabb feljelentést tett, amiben az állt, hogy június 11-én Kourtney rálőtt egy sokkolóval, Kim azt súgta a fülébe, hogy most megvagy, te kis szarházi, Khloé pedig szumósnak öltözve a járdára lökte őt. Az eset ezúttal Disney Worldben történt.' Az igen..
2012. június 19. 10:28
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
A pasi nincs magánál szerintem!
2012. június 19. 10:33
Ez a férfi valami irtózatosan szánalmas és nevetséges.. Ezen a két kacsa sztoriján olyan jót röhögtem
2012. június 19. 11:20
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
annyira nevetségesek az emberek pfffff.... honnan veszi hogy ezt majd bárki is elhiszi neki? o.o
2012. június 19. 11:38
|
|
Kimberlyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 131 Csatolások: 319 Azonosító: 153319 offline
|
jéééé...kamukamukamu szánalmas vagy öregem,máskor találj ki egy hihetöbb sztorit,de ha esetleg megint"megvernének"! csókoltatom a Kardashian lányokat! 

2012. június 19. 11:45
Hát ez biztos egy nagy kamu... nehogy bedőljetek emberek ! Szánalmas ez az akárki
2012. június 19. 12:04
ezt a történetet max akkor tudom elképzelni, ha a férfi rátámadt volna kardashianékra, és azok védeni próbálták volna magukat. de igazából még így is nagyon kevés az esély arra hogy megtörtént a dolog, mivel kim és a többi lány nem az a típus, aki verekszik, hanem inkább óvja a műkörmeit meg a póthaját, és elfutnak.
kamuu.
kamuu.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: