Carly Rae Jepsen az élre tör
2012. június 18. 20:05
Nekem is tetszik, bár én már azelőtt is ismertem, mielőtt Justinék klipje felkerült volna a YouTube -ra...Bár még talán esetleg kihúzza ez a dal két hónapig, de utána mindenki elfogja felejteni, mint az ilyeneket általában szokás. Pár hétig/hónapig mindenki odavan érte, aztán elfelejtik
2012. június 18. 20:14
Nagyon jó szám!!
♥
"I just met you ,and this is crazy ,but heres my number ,so call me maybe....xDD♥♥♥"
"I just met you ,and this is crazy ,but heres my number ,so call me maybe....xDD♥♥♥"
2012. június 18. 20:31
Nagyon sokat köszönhet Justinnak...hogyha Justin nem tweeteli hogy mennyire fülbemászó a dal, és nem csinálják meg azt a videót, Carly-t még mindíg csak Kanadában ismernék.
2012. június 18. 20:51
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Szerintem nagyon bugyuta dal és szerintem 27 évesen már nem ilyen kis komolytalan számokat kéne csinálnia mert a dal és klip alapján maximum 16 évesnek mondanám
2012. június 18. 22:02
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Szeretem ezt a számot, mert könnyed, dallamos, fülbemászó
A kislányos stílusa miatt meg ne ítélje el senki, neki ez tetszik, szerintem jól is áll neki. Nem kell itt problémázni. Hajrá, Carly!
2012. június 18. 23:59
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
27 éves a csaj?!!?
Én ezt alig akartam elhinni! Amikor a cikkben eljutottam ehez a részhez, csak bámultam mint borjú az újkapura! A klipben úgy néz ki mint egy 15 esztendős kis tini!
Amúgy szerintem lehet esélye, majd kíváncsi leszek, de lehet ő is megmarad ilyen..."One hit wondernek"
Én ezt alig akartam elhinni! Amikor a cikkben eljutottam ehez a részhez, csak bámultam mint borjú az újkapura! A klipben úgy néz ki mint egy 15 esztendős kis tini!
Amúgy szerintem lehet esélye, majd kíváncsi leszek, de lehet ő is megmarad ilyen..."One hit wondernek"
2012. június 19. 07:44
jujj én is nagyon szeretem. hisz feldolgozást is csináltunk bnőmmel
jó dal, néha már túlontúl fülbeászó.
2012. június 19. 07:58
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
szeretem ezt a számot de a hangjában nincs semmi különleges a szövegnek nincs sok mondani valója és maga a dal zenei alapja illetve maga a dallam sem olyan nagy durranás szerintem kicsit túlzás ez a sok felhajtás. Nincs semmi bajom vele de ő is szerintem csak egy slágeres csoda lesz ahogy anyu mondaná
2012. június 19. 08:31
|
|
Fanciiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 237 Csatolások: 0 Azonosító: 135825 offline
|
sztem ha nem csinálta volna meg Justin, Ashley, Selen aés a többiek ezt a táncos videót erre a számra akkor enm futott volna be ennyire. mert először indenki ugye azt nézte meg és aztán lett figyelmes rá, hogy milyen ezene megy latta, majd arra is rákattintottak ennyi. de attól föggetlenül én örülök hogy ráakadtam sztem hnagyon aranyos kis klippm aranyos szám , és a lány is szimpatikus..
2012. június 19. 08:38
tényleg nagyon jó szám , a klipje vicces , ő egy nagyon jó énekesnő , csak így tovább Carly
2012. június 19. 08:53
Nagyon jó ez a szám de a többi száma is nagyon jó.Remélem egyre több dija lesz.Én imádom Carly-it
2012. június 19. 09:37
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Amikor először olvastam itt a Call me maybe-lázról nem fogott meg a dal (nyilván, mert csak az elejéből hallgattam csak kis részletet), de néhány hete megtört a jég és végig hallgattam és én is beleszerettem a dalba
Ragadós. Amúgy pedig nagyon örülök a sikerének.
2012. június 19. 09:46
|
|
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline
|
Én eddig is imádtam ezt a számot, nagy kedvenem. A videoklipp nagyon viccesre sikeredett örülök hogy nagy sikere lett. Már vagy 2 hete folyamatosan ezt hallgatom.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: