Carly Rae Jepsen az élre tör
2012. június 18. 18:36
Fülbemászó a Call Me Maybe, de pár év múlva a kutya sem fog emlékezni rá.
2012. június 18. 18:36
Egyetlen egy olyan dala van amit majden egész Amerika ismeri mit gondol olyan lesz,mint Justin Bieber vagy Miley Cyrus?
kicsit nagyont gondol magáról
2012. június 18. 18:41
A Call Me Maybe-t szeretem, de már tényleg nagyon sokszor hallom.
Ettől még tehetséges és tényleg nem sokat számít a stílusa.
2012. június 18. 18:41
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Imádom ezt a számot. Kedvencem!
2012. június 18. 18:57
Ő lett a kedvencem, amikor a viva-n meghallottam a számát, rögtön felírtam, és rengetegszer halgattam eddig, és mellesleg szerintem nem kislányos a stílusa.
Carly
2012. június 18. 19:06
Szerintem ez egy nagyon jó kis dal, de lehet hogy ennek ellenére pár év múlva már lehet, hogy nem fognak rá emlékezni. Főleg azért, mert csak egy dala van Carly-nak.
2012. június 18. 19:12
|
|
MissDorothy007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.21. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 105808 offline
|
a klipp poéén
2012. június 18. 19:17
|
|
Sellinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 464 Csatolások: 53 Azonosító: 177625 offline
|
Nekem szimpatikus a csajszi, igaz nagyon sokat köszönhet Justinéknak, mert szerintem nem igen ismernék, ha ők nem táncoltak volna a Call Me Maybe-re. Mellesleg nem néztem ki 27-nek
2012. június 18. 19:18
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Imádom a számot, de már külön nem igazán hallgatom, mert annyiszor hallom...és nem csak a rádióban.. anyukámnak ez a csengőhangja és neki minden nap vagy 100x csörög a telefonja a munkája miatt. Egy idő után fárasztó
2012. június 18. 19:23
|
|
Adryn Vassúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 171882 offline
|
háááát persze irtóóó jooóóó
2012. június 18. 19:25
Imádoom Carly-t!
A stílusát, a zenéjét az öltözködését!!
2012. június 18. 19:28
Szeretem ezt a számot és a klipp is nagyon tetszik.!
2012. június 18. 19:28
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
tény,hogy Justinék óta lett ennyire híres.bár nem élek Amerikában,így nem tudom,hogy előtte mi volt ott a helyzet,mármint ami Carly ismertségét illeti.
viszont most,hogy részt vesz Justin koncertturnéján...a Call Me Maybe tényleg fülbemászó dal,de kezd kissé unalmassá válni.a turnén is minden egyes fellépésén csak azt fogja előadni?mert én személy szerint csak ezt az egy dalt ismerem tőle..
de nekem végülis teljesen mindegy,ugyanis nem hiszem,h jövő ilyenkor is az ő újabb dalait adnák a rádiók,ami nem ez a szám.
viszont most,hogy részt vesz Justin koncertturnéján...a Call Me Maybe tényleg fülbemászó dal,de kezd kissé unalmassá válni.a turnén is minden egyes fellépésén csak azt fogja előadni?mert én személy szerint csak ezt az egy dalt ismerem tőle..
de nekem végülis teljesen mindegy,ugyanis nem hiszem,h jövő ilyenkor is az ő újabb dalait adnák a rádiók,ami nem ez a szám.
2012. június 18. 19:56
Szó sincs róla, hogy ne lenne szimpatikus számomra Cary, mert szerintem nagyon édes lány meg minden. A hangjáról... hát nem a legjobb, de lehetne rosszabb is. Ahogy An_d_a említette, nem tudhatjuk mennyire volt ismert az Államokban a Jutin-videó előtt, de tény, hogy más országokban csak és kizárólag a bohóckodós videóból ismerték meg a Call Me Maybe-t. Szerintem borzasztóan irritáló dal és már kezd kifejezetten unalmassá válni, hogy szinte mindig ezt hallom a rádióban és a zenecsatornákon. Mindenesetre nem jósolok neki nagy jövőt. Inkább az "egyslágeres előadók" kategóriába sorolnám.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. június 18. 20:04
Hát....reméljük nem egyslágeres előadó válik belőle később
....én azért szurkolok neki
2012. június 18. 20:04
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Mindenki Selenáék miatt nézte meg:D Én azelőtt is ismertem azt a számot és akkor 1millió alatt volt a nézettsége. Aztán a "bolondozós videó" után 1 hétre mikor megnéztem már 2milliónál járt:)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.