Russell Brandet nem zavarja az első kudarcba fulladt házassága – szívesen házasodna egy másik nővel, ha úgy érzi, hogy tényleg ő élete párja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra megházasodna Russell Brand
2012. június 18. 17:57
|
|
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline
|
Ha neki így jó
én bírom őőt
2012. június 18. 18:11
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
csináljon azt amit akar
2012. június 18. 18:42
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
VampireGirl Én is így vagyok vele...
2012. június 18. 18:54
Csak az a kérdés, hogy a történtek után lesz-e meg olyan nő, aki hozzámegy feleségül.
2012. június 18. 19:47
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem hiszem,h talál egy olyan nőt,aki ezekután képes lenne összeházasodni vele... eddigse arról szóltak a hírek,még a katy perry-vel való házassága előtt se,hogy az a mintaférj típus lenne,most meg főleg nem olyan kép alakult ki róla..
2012. június 18. 20:39
Hát nem tudom, hogy valaki hozzámenne-e ... főleg a történtek után.
Ui : én nem is ismerném ezt a fickót, ha nem házasodott volna össze Katy-vel ...
Ui : én nem is ismerném ezt a fickót, ha nem házasodott volna össze Katy-vel ...
2012. június 19. 09:27
Ha talál ezek után egy olyan nőt, aki a történtek után képes együtt maradni vele.. csak tessék.
2012. június 19. 09:56
Újra megházasodna? Ezek után? Egyáltalán lenne olyan, aki ehhez az emberhez szívesen hozzámenne? Szerintem az életben nem talál olyasvalakit, aki ezt megtenné. Ráadásul még csak nem is az a hűséges, odaadó mintaférj iskolapéldája.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: