Botrány! Dér Heni felpofozta Fluort
2012. június 18. 22:02
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
sajnálatos, hogy a Comet-gála ilyentől hangos. Heninek nem kellett volna bejelentenie a fotósoknak, hogy "na, mindenki kattogtassa a gépeket, mert most megpofozom". Fluor meg egyenesen szánalmas, hogy azt állítja Heni minden ok nélkül pofozta fel, miközben lek*rvázta.
2012. június 18. 22:19
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Én ehhez pedig nem kívánok hozzászólni, és vagy foglalkozni ezzel az történettel!
Utálom Fluor-t, és Heni sem a kedvencem. Nincs álláspontom ebben az ügyben.
2012. június 18. 22:39
|
|
Glambert0904új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 178075 offline
|
Úgy kellett neki
Jó vagy Heni!!
2012. június 18. 22:46
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Azért a Fluor után ez a csaj is elnyomhatná magát....
2012. június 18. 22:58
Ha tényleg a k***a szót használta Fluor,akkor igaza van.
Én a helyébe biztos visszaütöttem volna,akár lány akár nem.Megérdemelte volna.
2012. június 18. 23:26
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Két szánalmas,beképzelt senki.Fluor megérdemelte,ez igaz,és még egy birka is értelmesebb nála (elnézést a birkáktól).De Henike is elég sokat képzel már magáról.Ezt pedig csak azért csinálta,hogy megint az újságok címlapjára kerüljön valamivel,mert máshogy már nem tudja felhívni magára a figyelmet.Én mindkét szitut elképzelhetőnek tartom:Azt is,hogy Heni minden ok nélük pofon vágta,hogy az újságok címlapjára kerüljön.De azt is,hogy Fluor produkálta.Viszont az igaz,hogy Tomikára ráfért egy kiadós pofon.
Az idei Viva comet pedig minden eddiginél szánalmasabb volt.És Magyarországon az ilyenek számítanak sztárnak.Szánalmas a hírességeink viselkedése (tisztelet a kivételnek).
Az idei Viva comet pedig minden eddiginél szánalmasabb volt.És Magyarországon az ilyenek számítanak sztárnak.Szánalmas a hírességeink viselkedése (tisztelet a kivételnek).
2012. június 19. 00:14
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Az ilyenek miatt se jut tovább az ország a most betöltő pozíciójából. Nem tudom, kinek van igaza, de egyik se különb a másiknál. Az egyik média éhes a másik szimplán bunkó. Gratulálok! A szemembe a Comet színvonala még jobban csökkent.
2012. június 19. 00:23
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Mennyem már Dér Heni meg az egész Sugarloaf a popsiba! XD Fluor sem a legjobb de sokkal többet ér mint ezek a senkik... nem kéne a Sugarloaf-nak úgy viselkednie mintha valami nagy sztáregyüttes lennének! Személyszerint rühellem a daljaikat és egyszer láttam egy plakátot az iskolai faliújságon amin egy Sugarloaf plakát volt és jó sok tűvel volt teliszurkálva a fejük és ráírták filccel hogy "Xarok vagytok tünés!" azota lekerült onnan a plakát :DDD
2012. június 19. 07:38
|
|
Riácskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.02. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 134235 offline
|
Hát szerintem, ha itt vkinek is ütögetni kéne a másikat akkor Fluornak Henit. Heni 1 rakás sz*r a sugárlóóffal együtt. Irigykedjen csak nyugottan Tomira, van is miért. De ha már ennyire gagyi akkor fogja be a pofáját... -.-
2012. június 19. 07:46
illuminált állapot. te úristen... komolyan attól lett ez botrány hogy celebek hívják magukat.... mert ha én odamegyek és felpofoznám a pasim akkor? nem lenne semmi.. OMG...
2012. június 19. 07:58
|
marinonbalázsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.05. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 174907 offline
|
mind a ketőt utálom mint a sz@rt
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: