Botrány! Dér Heni felpofozta Fluort
2012. június 18. 20:08
Én Heni pártját fogom. Megérdemelte a hülye nyálgép
2012. június 18. 20:08
én elolvastam mindkét részről a nyilatkozatokat, és abszolút Fluornak adok igazat.
szánalmas ez a nő, más ismertségét kihasználva akar a médiában maradni, mert zeneileg egy nagy nulla. nem tehetségesebb mint fluor, és ez vissza is igaz, de azért azt szánalmasnak tartom hogy fotósokat hivat egy VÉLETLEN pofonhoz.
emberek, nézzük már a VALÓS tényeket és a történet hátterét is!
szánalmas ez a nő, más ismertségét kihasználva akar a médiában maradni, mert zeneileg egy nagy nulla. nem tehetségesebb mint fluor, és ez vissza is igaz, de azért azt szánalmasnak tartom hogy fotósokat hivat egy VÉLETLEN pofonhoz.
emberek, nézzük már a VALÓS tényeket és a történet hátterét is!
2012. június 18. 20:22
|
blaircarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 164348 offline
|
Fluor beszólt Kiszel Tüncikének is,szóval eltudom képzelni,hogy beszólt Heninek is :/ Én is adtam volna egy pofont,ha beszóltak volna.Szóval megérdemelte ez a nyálgép!
2012. június 18. 20:30
|
|
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline
|
Hát megérdemelte, lehet én is lekevertem volna neki egyet...
2012. június 18. 20:32
heni tud énekelni fluor tomi pedig ühm... nem tudom mihez ért inkább járna iskolába. az viszont köztudott hogy nem rest nyilvánosan pocskondiázni másokat, anno tüncivel meg is járta, ha jól tudom kiszel bíróságra vitte az ügyet s még profitált is belőle.
2012. június 18. 21:39
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Örüljön ez a csökött agyú, hogy egy pofonnal megúszta. Máskor is láttuk már, milyen az, amikor Fluor Tomika részeg. Gondolom ezúttal se tudta moderálni magát. Henit vagy a zenéjét nem szeretem, de biztos én is lekevernék annak a részeg, pofátlan mitugrásznak, aki azt ordibálná rám, amivel Fluorka megtisztelte őt. Egyébként meg szánalom, hogy egy díjátadó after partyja ilyesmitől hangos. Mutatja ez is a gála remekbeszabottan magas színvonalát.
2012. június 18. 21:43
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
azért Flour kicsit vissza vehetne a nagyképűségből mert már sok(k) nem tudom h mit képzel magáról.szánalom -.-" sztem jól tette Heni h lekevert neki egy pofont(az olvasottak szerint 1)mert megérdemelte!!!
2012. június 18. 21:53
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Mindkettő el van szállva magától... Pedig egyik se egy nagy szám XD
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.