Botrány! Dér Heni felpofozta Fluort
2012. június 18. 19:11
Na végre valaki..hát nem sajnáltam tőle ezt a pofont.
2012. június 18. 19:17
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Én most egyiket se akarom védeni de, Dér Heni kezdte ezt az egész piszkálódást elősször azzal hogy az mondta hogy Fluor csak népbutítást csinál ok ezzel én is egyet értek de mondjuk szerintem az bunkóság volt mikor már egy klippben is Fluort szidta(oké nem csak őt)...Én nem akarom Fluort védeni de szerintem nem kéne Heninek így viselkednie vele hisz Fluor semmit nem szólt neki addig még Heni el nem kezdte ezt a piszkálódást...Nekem ez a véleményem!!
2012. június 18. 19:21
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én nem védem egyik félt sem, mert egyikőjüket se bírom, de Heni kezdte azzal hogy belekötött Flourba, oké igaza volt abban hogy Flour népbutítást művel,d e egyszerűen nem értem. 2 felnőtt, elvileg értelmes emberről van szó, miért nem tudják megbeszélni higgadtan a nézeteltéréseiket?
2012. június 18. 19:30
Nos, én már nem tudom! Azért én Fluor-nak hiszek! xd
2012. június 18. 19:31
2 szó: tipikus magyarok... 
Amúgy nem értem mit csodálkoznak itt egyesek, mit vártatok tőlük??? Azt, hogy megmutatják, hogy milyen nagy az összetartás Magyarországon? Mert ha igen, akkor bukta van...
Amúgy nem értem mit csodálkoznak itt egyesek, mit vártatok tőlük??? Azt, hogy megmutatják, hogy milyen nagy az összetartás Magyarországon? Mert ha igen, akkor bukta van...
2012. június 18. 19:32
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Végre valaki adott neki egy pofot meg érdemelte,szerintem is nép butítás amit fluor csinál rá nézek az egyik haveromra mikor fluort hallgat és a saját szemmemel látom
hajr Heni
hajr Heni
2012. június 18. 19:48
Feilla egyet értek, igaz én ismerem őket, de télleg' durva.
2012. június 18. 19:51
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Fluor be szokta a Kiszel Tündés sztorit is, akkor ezt mért ne vallaná be? De az meg lepő hogy ilyent mondott, meg az hogy ha a sajtó így hallott a híröl és Fluor azt nyilatkozta hogy ott voltak a fotósok, akkor min van vita?
2012. június 18. 19:52
Heni gyerekes... Nem azért Flour Tomika sem a szívem csücske, de inkább neki hiszek.
2012. június 18. 19:53
Megérdemelte az a kis nyálgép. Azt hiszi h ő mindent megtehet , egy nőt nem k*rvázunk le , főleg nem egy ilyen helyen.De ugye bár , itt is , ki tudja mi az igazság , de egy biztos , Fluor azt a pofont biztos nem alaptalanul kapta , Heninek biztos volt rá elég oka. Mellesleg , én Heni pártját fogom , jó , h végre valaki helyretette ezt a hülyegyereket.
2012. június 18. 20:07
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Ha Dér Heni helyében lettem volna én is adtam volna egy pofont a Fluornak. :eyeroll:
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: