Botrány! Dér Heni felpofozta Fluort
2012. június 18. 17:12
Mindkét fél hibás bár azért Fluorból nem nézném ki. Bár Heni is bíztos oltotta Fluort.
2012. június 18. 17:13
|
|
Zsu14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 1370 Azonosító: 151326 offline
|
Annak ellenere,hogy Fluort szeretem Henit meg nagyon nem,egyikuknek sem adok igazat,mivel ebben az ugyben mindketten ludasak.Durva volt Fluor beszolasa,mar ha igaz mert lehet,hogy nem az.De viszont Henike mar nagyon botranyosan viselkedett,nem ertem miert nem bir mar leszallni Fluorrol.
2012. június 18. 17:13
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Nem vagyok eggyik rajongója sem , de ebben talán Fluornak adok igazat ...Gondolkodjatok el ,melyikőtök örülne ,ha egy egész ország előtt leminősítene titeket egy zenekar ,ami valjuk be , rég elvesztette csillogását ... Nem ítélném el Tomit , ha visszaütött volna ...Amúgy a képen Heni abszolút ,,nem,, piát tart a kezében , legalább vallotta volna be ,hogy részeg volt
2012. június 18. 17:15
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Nem tudom... Habár ha végig gondolja az ember köztudott, hogy Heni utálja Fluort, és kétlem, hogy Fluor ok nélkül sértegette volna Henit, legalábbis kétlem, hogy a Kiszeles dolog után még egy balhé kellene neki. Igazából, olyan mind1, mert mindegyik mást állít, csak azok tudják az igazat akik ott voltak. Előbb-utóbb úgy is kiderül. Addig meg, úgy is mindenki a kedvencét fogja védeni.
2012. június 18. 17:29
Nem ez az első eset, hogy énekesek kifigurázzák egymást a klipjeikben, de szerintem Fluor nagyon túlreagálta. Ha olyan viccesnek és lazának mutatja magát az interjúkon, akkor ezt is felfoghatta volna úgy. Amúgy nem hinném, hogy Heni nyilvánosság előtt minden ok nélkül felpofozta volna. Mindenesetre én eddig is utáltam Fluort és az idióta zenéit, pláne az értelmesebbnél értelmesebb dalait a Mizu-t és a Lájk-ot. Ha csak hallottam a Viván már felforrt az agyvizem, hogy hogyan tehetnek be ilyen agyzsugorító zenét a mai kölyköknek, akik ezekből tanulnak. De "ízlések" és Heni féle pofonok! XD
2012. június 18. 17:39
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Fluorral vagyok..nemhiszem hogy tényleg kiprovokálta volna azt a pofont.-.-
2012. június 18. 17:50
|
|
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline
|
megérdemlte még ha nem is neki volt igazaa
nembírom őőt
nembírom őőt
2012. június 18. 18:06
|
|
Kamy97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 128087 offline
|
Heni ennél röhejesebb már nem is lehetne.Most nem tudom miért nem lehet békén hagyni Fluort.És ha Fluor tényleg beszólt azt is jogosan tette.De azért a pofon az túlzás.
2012. június 18. 18:13
|
|
Alllikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 176152 offline
|
Nem szeretem Fluort. De azért lássuk be hogy Heniék kezdték ezt a cirkuszt és most is ő kezdeményzete hogy "beszéljék meg a nézeteltéréseiket". Szerintem ha nem bánta meg amiket mondott Tomiról akkor nem kell odamenni hozzá.Különben is látszik hogy részeg a csaj. Minek megy oda okoskodni?! Akkor érteném meg ha Tomi ment volna oda hozzá. És Tomi bármit is mondott azt tudni kell lereagálni (nem tetlegességgel). Inkább faképnél kelett volna hagynia. Már nem azért de az milyen példa hogy csak úgy pofon vág valakit?! Ott volt a pasia , neki kelett volna csrlrkrdnie. Szánalmas.
Elkéne foganiuk hogy lejárt a zenekaruk ideje és akár tetszik akár nem Tomika híresebb mint ők. Unalmas már ez a cikrusz és még most is Heni folytatja. Megérdemelné a csaj hogy valaki jól helyrerakja.
Elkéne foganiuk hogy lejárt a zenekaruk ideje és akár tetszik akár nem Tomika híresebb mint ők. Unalmas már ez a cikrusz és még most is Heni folytatja. Megérdemelné a csaj hogy valaki jól helyrerakja.
2012. június 18. 18:21
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Egyikőjüket sem szeretem, de azért valljuk be, hogy Heninek ott is igaza van, hogy amit Fluor művel, az népbutítás.
Nem értem Heni miért pofozta meg Fluort.
Csak javított a kinézetén
Nem értem Heni miért pofozta meg Fluort.
Csak javított a kinézetén
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: