Botrány! Dér Heni felpofozta Fluort
2012. június 21. 21:11
|
|
piamiaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 178301 offline
|
Elsüllyedhet Magyarország szégyenében..gyerekek..felfogtátok már ti, hogy nálunk ezeket nevezik sztárnak? EZEKET?!
Akik itt pofozkodnak, undorító klippeket és számokat gyártanak, játsszák az agyukat, és totál el vannak szállva maguktól?? Lehet, én nem azt mondom, mert meglehet, hogy egy amerikai sztár is beképzelt, de ez akkor is botrányos. Én a helyükben szégyenkeznék, és két napig ki sem dugnám az orrukat a lakásból..-.-"" úristen..
Akik itt pofozkodnak, undorító klippeket és számokat gyártanak, játsszák az agyukat, és totál el vannak szállva maguktól?? Lehet, én nem azt mondom, mert meglehet, hogy egy amerikai sztár is beképzelt, de ez akkor is botrányos. Én a helyükben szégyenkeznék, és két napig ki sem dugnám az orrukat a lakásból..-.-"" úristen..
2012. június 22. 12:49
Én szívesen felpofoznám mindkettőt, nem csak a Tomikát.
2012. június 23. 15:03
|
|
Vanessza Nowisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 169920 offline
|
fujj a lány érdemelt volna pofont nem tom mit kébze magárol tisza ocsmány nem is olyan csodálatos föleg vakolat és smink nélkül !!
2012. június 23. 15:58
|
|
Diablo.IIIúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 55 Csatolások: 1 Azonosító: 178417 offline
|
Király!
megnéztem volna!
2012. június 23. 18:52
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Szerintem megérdemelte, bár nem tudom teljesen, hogy kinek van igaza...
2012. június 24. 11:13
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
Most voltam egy dér Heni koncerten és ezt mondta: "Fluor...nos,ha jól tudom Fehérvári a Csávóka,és sok sikert kívánok neki,de azért azt a pofont megérdemelte!" Mindenki röhögött,még ő is! xD
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: