Botrány! Dér Heni felpofozta Fluort
2012. június 20. 16:32
Fluort én is szívesen kiütném,de Henivel más terveim lennének! :-D
2012. június 20. 18:51
Hátöö... Heninek jobban hiszek, de nem nagyon vagyok oda értük...
2012. június 20. 19:12
|
|
sajtimajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 177294 offline
|
mind a kettőt utálom ^^
2012. június 20. 19:12
Tény és való hogy Tomikával "kicsit" elszaladt a ló ezzel a pár kijelentéssel, de engem Henike jobban idegesít. Miért nem tudja magában tartani a véleményét?? Annyira sokat képzel magáról, hogy ő mekkora sztár...személy szerint én Fluor zenéjét sokkal jobban szeretem mint a Sugarloaf-ét. Akár tetszik neki Fluor zenéje, akár nem, Fluor akkor is népszerűbb mint ő, és ezért csinálja maga körül a felhajtást...csak elég szánalmas módon.
2012. június 21. 06:13
|
|
Dóra Sztár kémúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 174366 offline
|
Eggyet értek Lisa2000
2012. június 21. 10:55
|
|
magdianyuska12új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 154396 offline
|
egyetértek Laura001 -gyel miért nem lehetne normálisan elintézni a doolgokat?
2012. június 21. 12:33
|
|
barli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 609 Csatolások: 63 Azonosító: 142944 offline
|
Nem tudom én soha nem bírtam Flourt beleértve a zenéjét és a stílusát is. Flournak már volt egy-két rossz húzása a sajtóban mint pl. a Kiszel Tündés eset. Úgyhogy ebből kifolyólag én az hiszem ,hogy illuminált állapotban voltak ott mindketten. Hát én annak a sajtóközleménynek hiszek jobban amit a Sugarloaf kiadott.
2012. június 21. 14:35
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Biztos megérdemelte, csak úgy nem pofozta volna meg
És én is azt mondom adhatna még Heni egy pár csattanóst még neki
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: