Rebecca Black szerelmes a One Direction-fiúkba
2012. június 18. 15:56
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Mindenkinek vannak kedvencei! Miért kell megint utálatos véleményeket írni, csak mert Rebecca Balckről van szó? Származik a fiúknak ebből hátránya? Rebeccának rossz hangja van, de szerintem nem csúnya, de ez mellékes, plátói.
2012. június 18. 16:06
Most mindenki azzal jön,hogy úgysincs semmi esélye stb. Nem hiszem,hogy Rebecca ezt azért mondta,mert mindenáron az egyik 1D-s fiúval vagy Josh Hutcherson-nal akar járni...Ő is egy tinilány,neki is ugyanannyi joga van a fiúkról álmodozni mint bárki másnak.Nekem is pont a 1D-s fiúk tetszenek,na meg Josh is,de ezt nem azért mondom,mert bármilyen esélyem lenne náluk.Persze,hogy semmi esélyem nincs náluk,de mondani bármit lehet és a véleményalkotás és kimondás is megvan engedve.
2012. június 18. 16:12
|
|
LoveSelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 178030 offline
|
egyetértek jasmine98_rock
2012. június 18. 16:28
Ez nem meglepő 
Mindenki oda és vissza van értük!
Ahogyan én is .)
Mindenki oda és vissza van értük!
Ahogyan én is .)
2012. június 18. 16:32
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
úgy se lesz egyik se az övé,habár neki nagyobb esélye van arra,hogy megkapja egyiküket mint bárki más egyszerű lánynak
2012. június 18. 16:51
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Chh..XDDDD már ő is?:') Bár igaz tőle nem is vártam el többet.. XDDD
2012. június 18. 16:55
Kezd elegem lenni abból, hogy Josh Hutchersont szinte mindenki csak az Éhezők Viadala sztárjaként ismeri. Előtte is rengeteg filmben szerepelt és kiválóan teljesített, mégsem volt akkora sikere. Most meg, hogy övé lett Peeta szerepe, hirtelen egy csomóan 'szerelmesek belé'. Na mindegy. Most, hogy így nézem a véleményeket, sokan utálatoskodnak, csak mert Rebeccáról van szó. Én sem vagyok oda érte, de mindenkinek vannak kedvencei.
2012. június 18. 16:58
A kis telhetetlen... egyébként érhető: még csak 14 éves, nincs kialakult személyisége, ezért hülyeségeket beszél. Ennyi idősen sokan mondanak olyat, hogy szerelmesek egy sztárba, pedig nem is tudják még igazán, mi is a szerelem. Ez csak plátói dolog, és bár nem kedvelem Rebeccát, nem kell emiatt bántani őt!
2012. június 18. 17:15
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Nem is szép !!
Amugy már foglaltak (
Amugy már foglaltak (
2012. június 18. 18:26
|
|
Cat0831visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 172571 offline
|
Idézet (jasmine98_rock @ 2012.06.18. 16:06)
Most mindenki azzal jön,hogy úgysincs semmi esélye stb. Nem hiszem,hogy Rebecca ezt azért mondta,mert mindenáron az egyik 1D-s fiúval vagy Josh Hutcherson-nal akar járni...Ő is egy tinilány,neki is ugyanannyi joga van a fiúkról álmodozni mint bárki másnak.Nekem is pont a 1D-s fiúk tetszenek,na meg Josh is,de ezt nem azért mondom,mert bármilyen esélyem lenne náluk.Persze,hogy semmi esélyem nincs náluk,de mondani bármit lehet és a véleményalkotás és kimondás is megvan engedve.
Hát mindent elmondtál amit szerettem volna
2012. június 18. 18:47
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
-.-! Már nem azért de a One direction-ba ki nem szerelmes? imádom őket,szóval ők már foglaltak! Az Lb.-mé Harry,enyém Zayn! A többiek pedig közösek!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: