Magas sarkú cipőkkel növeli ömbizalmát Szirota Jennifer
2012. június 18. 12:49
|
|
jakabgyongyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.10. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 177579 offline
|
ez a legnagyobb hulyeseg amit valaha halottam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. június 18. 12:54
szerintem a magassarkúval téll lehet növelni az önbizalmat!
2012. június 18. 15:19
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
jó azzal semmi gond h ezzel növeli a baizalmát,de szebb cipőt is felvehetett volna
2012. június 18. 16:01
|
|
BigDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 150523 offline
|
Én is alacsony vagyok, és hát nem így próbálom növelni az önbizalmamat. -.- A cipő meg, úgy ahogy van borzalmas...de ő tudja, nem az én lábam fog szétmenni. Hajrá csak így tovább vajon melyikünknek lesz hamarabb bütykös a láb?
2012. június 18. 17:09
Szeretem én is a magassarkú cipőt pedig nem vagyok alacsony!
De azzal az ocsmánysággal én nem mutatkoznék soha!
Nagyon otromba egy darab!
De azzal az ocsmánysággal én nem mutatkoznék soha!
Nagyon otromba egy darab!
2012. június 18. 17:45
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Ez biztos beválik...
2012. június 19. 13:41
Hát én egyáltalán nem szeretem a magassarkú cipőket habár van de alig használom csak akkor ha nagyon muszáj
Hála h nem vagyok alacsony így nem kell hordanom h magasabb legyek
Inkább maradok a tornacsukánál
2012. június 19. 13:48
Jennifer nem azért kezdett el magassarkúkat hordani, mert zavarja a magassága, most a leadott 15 kilója miatt, de ez a cikkben is benne van.
Csinosnak tartom a magassarkúkat, de nem nekem találták ki.
A balerina cipőkben is megbotlok, sőt mondok jobbat, még mezítláb is.
2012. június 26. 16:22
A magassarkú szinte mindenkinek jól áll és a termettel nem lehet mit kezdeni, vagy kicsinek születik, vagy nagynak, vagy középtermetűnek. El kell fogadni, vagy tenni lehet ellene lapos, avagy magassarkó cipővel.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: