Idézet (Running Fool @ 2012.06.18. 23:12)
Lányok szépségtrükkjei, amiket a pasik utálnak
2012. június 19. 08:19
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Szerintem minden igaz, kivéve a körmök mert szeritnem tök jól néznek ki a neon színek
2012. június 19. 09:40
Szerintem tök igaz az egész,az a fiú téged akar látni és nem azt ahogy agyon vagy sminkelve.
2012. június 19. 10:05
háát kinek hogy......bár a neon körmök azok téllag jóóók!
2012. június 19. 10:49
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Nem értem, a neon körmökkel mi bajuk
de amúgy a többit én sem szeretem, nőként, már nem azért.
2012. június 19. 12:15
|
|
Miss Csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 160391 offline
|
bár én lány vagyok , de szerintem ismindegyik visszataszító csak a neon körmökkel nem értekegyet, szerintem az a lényeg hogy ápolt legyen a keze
2012. június 19. 12:45
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Hehe..Ez egy jó cikk lett 
Olyat nem akar valaki írni, hogy 'pasik trükkjei, amiket a csajok utálnak?'
Amúgy jó cikk lett, pasiként nekem se jönnének be.
Olyat nem akar valaki írni, hogy 'pasik trükkjei, amiket a csajok utálnak?'
Amúgy jó cikk lett, pasiként nekem se jönnének be.
2012. június 19. 12:46
A legtöbbel egyetértek. De pl. nekem is neon lila a körmöm, és szerintem semmi baj nincs vele, és 1 fiú se szólt még érte, akivel együtt voltam..
2012. június 19. 13:57
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Az ilyen interjúk miatt veszítik el a mai fiatal lányok az önbizalmukat,és ezek az előzményei a depressziónak, a túlterheltségnek és ezért ölik bele magukat a fiúzásba, és nem veszik észre hogy önmagukra is kártékonyak. A sok festék nem csak nőt férfitól, hanem embert embertől undorít az igaz. De gondoljatok bele, a mai ember igényei kielégithetetlenek. De akkor mit csináltak a 100 évvel ezelőtti emberek? Szőrös volt egy asszonynak a lába? És?
Nem volt ennyi csodás, egyenletesen sminkelt, hibátlanul festett álomszép nő. Mégis több boldog házasság volt.
2012. június 19. 13:57
Jó cikk lett! Amúgy a piros szájtól én is frászt kapok, pedig lány vagyok
2012. június 19. 13:58
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
ezek tényleg elég borzalmas dolgok, rám egyik sem jellemző
D Viszont azt is undorítónak találom hogy a mai srácok mennyi mindent elvárnak egy csajtól, végtelnig lehetne írni az elvárásokat, amik talán jogosak, de némi szépséghiba mindenhol belefér. bezzeg a csajoknak közel sincs ennyi elvárásuk a pasijuk külsejével szemben
-.-
2012. június 19. 14:24
Azért hadd meséljek el valamit: Van egy ismerősöm aki fiú (Y). Egyszer elkezdtünk beszélgetni, hogy van egy lány (X), akit ő hű de mennyire megvet, meg minden, mert festi a haját, póthaja is van, 2 km vastagon húzza ki a szemét, mellkipakolós kis r*banc. (Ezen nincs mit szépíteni, mert tényleg az). Meg, hogy egyetlen egy normális, természetes lány sincs ezen a bolygón (Itt majdnem megkérdeztem tőle, hogy velem mi van??? Én csak szemceruzát használok, és ennyi) Rá egy napra, a srác Facebook státusza ez volt: X kapcsolatban van Y-al... de a fiúknak normális lány kell, csak épp a cicababákra hajtanak
2012. június 19. 15:13
|
|
Mon.Harley ღ♥ღ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 802 Azonosító: 159358 offline
|
Jó cikk, de ilyennek a fordítottját is meg lehetne csinálni!
Állandóan csak mondani tudják a pasik, hogy ez ne legyen meg az ne legyen, mégis szeretik a r*bancokat. :|
2012. június 19. 15:13
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
like me kommentjéhez hozzáfűzve, az nem igaz, hogy több volt a boldog házasság, mert az elmúlt 50-100 évben inkább a nagyfokú elfojtás volt a "divat", mindenki a mainál jóval szigorúbb korlátok közé szorította be magát, ma meg pont az ellenkezője van, folyton ki akarunk törni a korlátokból, csak egy dolog nem változott, maga a korlát. Régen az egyik végletet élték, most meg a másikat az emberek, ebből lesz meg a középút, amikor X elfogadja Y-t olyannak, amilyen, mert önmagát látja meg a másikban, és a szeretet nem ítél, sem külső, sem belső alapján, hanem van és kész. Most túl nagy hangsúlyt fektetünk a külsőségekre, de ez is csak azért van, mert belül nem tudjuk megélni mindazt, amit kipakolunk (lányok esetében a nőiességet). 20-30 év múlva ez már a múlté lesz, addig viszont van min dolgozni, úgyhogy hajrá lányok!
2012. június 19. 15:14
Megértem a fiúkat,hogy mennyi mindent nem szeretnek egy lányon,de szerintem mi lányok is tudnánk pár olyan dolgot amiket nem szeretünk a fiúkon
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: