Lányok szépségtrükkjei, amiket a pasik utálnak
2012. június 17. 21:26
Ajsika a divatot a fejedre húzhatod! Talán menő leszel tőle, de egyéniség, sőt önmagad, az ugyan nem.
2012. június 17. 21:26
Engem r*hadtul nem érdekel hogy a fiúk mit gondolnak rólam ..
Ennyi!!
Ennyi!!
2012. június 17. 21:29
Én akkor sem szeretem a neon körmöket, még ha az előttem hozzászólok nagyon is. Szerintem túl feltűnő, és én nem szeretem a neon színeket se. De ez csak az én véleményem.
És amúgy jó cikk lett!
És amúgy jó cikk lett!
2012. június 17. 21:31
Ha nem szeretik az ilyen műcsajokat, miért kezd el folyni a nyáluk ha meglátnak egyet?
Nem tudom, akárhány fiúval találkozom, mindig jobban érdekli őket a póthajas, kirakomazikreketszellőzni féle műp!csák, mint a normális, természetesebb egyedek.
Vagy csak nekem vannak ilyen rossz tapasztalataim?
Nem tudom, akárhány fiúval találkozom, mindig jobban érdekli őket a póthajas, kirakomazikreketszellőzni féle műp!csák, mint a normális, természetesebb egyedek.
Vagy csak nekem vannak ilyen rossz tapasztalataim?
2012. június 17. 21:49
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
a pasikban is rengeteg hibát lehet találni.
amúgymeg mindegyik azt mondja hogy a természetesség a fontos, a természetes színű haj szebb, smink nélkül szebb, a természetes mell szebb, mégis mindegyik szerint az aki szolizik, vasalt póthaja van, magassarkúban tipeg és szilikonmellű, az nagyon jó csaj. ez mind ilyen sablonszöveg. azért mondják ezt, hogy az önbizalomhiányos lány is szépnek lássa magát.
amúgymeg mindegyik azt mondja hogy a természetesség a fontos, a természetes színű haj szebb, smink nélkül szebb, a természetes mell szebb, mégis mindegyik szerint az aki szolizik, vasalt póthaja van, magassarkúban tipeg és szilikonmellű, az nagyon jó csaj. ez mind ilyen sablonszöveg. azért mondják ezt, hogy az önbizalomhiányos lány is szépnek lássa magát.
1 felhasználónak tetszik:
sophie.sch
2012. június 17. 21:52
Istenem a neon körmök a legjobbak...*____* ^^ és szerintem a piros száj is jól néz ki de nem mindenkinek pl. nekem nem állna jól szentem...:/ Na mind1 ízlések és pofonok Oo... I <3 Neon Nails /vagy hogy kell írni xD/
2012. június 17. 21:57
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát nem tudom azért ezt nem értem mert a pasik fele úgy is a mű csajokra mennek...
2012. június 17. 22:13
|
blaircarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 164348 offline
|
na igen épp ezt nem értem,hogy akkor a pasik miért buknak azokra a csajokra akik fél kiló sminkkel vannak kifestve!! szerintem kamu ez az egész felmérés.Én se szoktam mindennap sminkelni,de ha arra kerül sor,nem szoktam az egész cuccot felhasználni...Egy kis alap a szemhéjra,nappali szolid smink,kis szemhéjtus,szempillaspirál.Arca kis világos barna púder,szájra pedig szájfény.pl.rózsaszín ami éppen tűrhető kategóriába tartozik.Ez a smink természetes hatást kölcsönöz,mégse hat úgy mint valami mázolt festmény XD Szóval a pasik döntsék el,hogy szeretik-e a természetes hatású sminkeket, vagy imádnak vakolattal csókolozni? :DDDD
2012. június 17. 22:15
|
blaircarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 164348 offline
|
a neon körmökért nem vagyok úgy oda.Nálam a francia manikűr a nyerő és a pasiknak is nagyon bejön
2012. június 17. 22:28
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Well,Well,Well;
Adok a pasik véleményére, de az amiket "nyilatkoztak" nagyon nem vall az utca vagy más helyen való viselkedésükre! pl. imádják az agyon sminkelt lányokat mert ők úgy szépek.. ( -.- ) meg hogyha egy lánynak kint a segge vagy nagyon a dekoltázsa az de vadító meg minden. Fiúk gondolkodjatok mielőtt beszéltek! tisztelet a kivételnek.
Adok a pasik véleményére, de az amiket "nyilatkoztak" nagyon nem vall az utca vagy más helyen való viselkedésükre! pl. imádják az agyon sminkelt lányokat mert ők úgy szépek.. ( -.- ) meg hogyha egy lánynak kint a segge vagy nagyon a dekoltázsa az de vadító meg minden. Fiúk gondolkodjatok mielőtt beszéltek! tisztelet a kivételnek.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.