Lányok szépségtrükkjei, amiket a pasik utálnak
2012. június 17. 20:24
Hát én nem a pasik ízlése szerint fogok sminkelni, hanem az alapján, hogy nekem mi tetszik. Bár szerintem sem jó, ha valaki túlzásba esik egyrészt mert nem feltétlenül lesz tőle szebb valaki, sőt.... másrészt mert nem tesz jót az arcbőrnek.
2012. június 17. 20:24
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Ez badarság!
Csak nézzük meg hogy a pasik túl nyomó része a szolis,festett póthajas lányokat szereti jobban mint az átlagos szerény csajokat:/ nem tudom milyen pasikat kérdeztek meg de biztos nem ezen a bolygón laknak
Csak nézzük meg hogy a pasik túl nyomó része a szolis,festett póthajas lányokat szereti jobban mint az átlagos szerény csajokat:/ nem tudom milyen pasikat kérdeztek meg de biztos nem ezen a bolygón laknak
2012. június 17. 20:28
Milyen pasikat kérdeztek itt meg? Akárkit veszek az ismerőseim közül, szeretik a neon körömlakkot, a vörös rúzst és a sárga fogak sem zavarják őket, ha szeretnek egy lányt!
2012. június 17. 20:30
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Igen,ezek jellemzőek a férfiak,hangsúlyozom,a férfiak véleményére,és én ezzel egyet is értek!A mai fiatalság férfinek tűnő egyénjei valóban oda van(tisztelet a kivételnek)azokért a lányokért,akik túl sokat adnak magukra,gondolok az 5 kiló sminkre...én nem viselek sok sminket,nem hordok póthajat,teljesen természetes vagyok,de igazából csak átlagos.De ezek a fiúk,akiknek olyan lányok jönnek be,hogy úgy néztek ki,mint valami porcelán baba,vagy ahhoz akartak hasonlítani...köszönöm,nem.Nekem valami férfi félére van szükségem.Nem kell 628 évvel idősebbnek lennie,elég ha teljesen más a felfogása,olyan férfias...és kellek neki úgy is,ha netán talán nem találnám a póthajamat,vagy elfogyott az alapozóm,mert már megint sok szaladt...
Igazából nem csak a külső számít,hanem a közös érdeklődés,közös ízlés,szóval Csaszi,olyan fiút találj magadnak,akik imádják a színes cuccokat,és a neon lakkokat!
Igazából nem csak a külső számít,hanem a közös érdeklődés,közös ízlés,szóval Csaszi,olyan fiút találj magadnak,akik imádják a színes cuccokat,és a neon lakkokat!
2012. június 17. 20:36
|
|
FunnyGirlsBabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 165691 offline
|
Ha a fiú tényleg szereti a lányt akkor elfogadja. Lehet, h mikor megismeri a lánynak póthaja van...akkor ezért nem hiszem, hogy elhagyja vagy zavarja. Körömlakk mondjuk tényleg vannak olyan fiúk akik nem szeretik, de ez sem olyan oltári baj szerintem..a sárga fogak mondju elég visszataszitoak....a szem kihúzás és a rúzs sem olyan nagy gond...
2012. június 17. 20:36
Detta : Igen , igazad van , de csak azért vannak azokkal a cicababákkal , mert tudják , hogy őket biztos megkapják , sőt, könnyen megkapják .
De azokat általában pár hét és lecserélik ^^
2012. június 17. 20:44
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Detta igazad van 
De ezt a cikket biztos a "normális" csávók szempontjából írták...
[Bár létezik olyan?
]
De ezt a cikket biztos a "normális" csávók szempontjából írták...
2012. június 17. 20:56
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
x maite x egyetértek, szerintem se lehet így általánosítani. Amúgy ezek közül 1-2, mint a neon színű körmök egy lány egyéniségéhez tartoznak (mint hozzám:D), ezért nem fogok rajta változtatni. A póthaj, öt kiló vakolat és agyonszolizott bőr meg tényleg irritáló - nem csak férfi szemmel - de szerintem pont a pasikat rohadtul nem zavarja
D
2012. június 17. 20:58
|
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline
|
Szerintem az összes ilyen cikk hülyeség!! Minden fiú más, mindenkinek más az ízlése. Az egyik ezt szereti, a másik azt, de nem ugyanolyanok. Tehát ezt rohadtul nem kell komolyan venni *_*
2012. június 17. 21:07
Nos, szerintem a neon körmök divatosak, ha nem tetszik akkor cső!
2012. június 17. 21:11
|
|
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline
|
Ajsika egyet értek
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: