Lányok szépségtrükkjei, amiket a pasik utálnak
2012. július 07. 15:36
|
|
senorita.torresúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 179305 offline
|
hmm.. szerintem ha valaki szereti, és ha jól áll neki nem nagyon érdekli, hogy a pasik mit gondolnak róla... amúgyis ha a csávó szeret nem figyel ezekre.. vagyis nem fog miatta megszólni.
2012. július 07. 19:24
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
Szerintem a póthaj, ha ízlésesen van felrakva jól néz ki, a szolizott bőr normál keretek között még mutatós is, a szájfénnyel és a neonkörmökkel sincs semmi baj, a szépen kihúzott fekete szemek pedig nagyon ki tudják emelni egy lány szemét. A sárga fogakról meg csak annyit, hogy nem mindenki tehet róla, de jobb, ha az ember rendszeresen fogat mos a kellemetlenség elkerülése érdekében. Undorító viszont tényleg, ha valakinek olyan mereven áll a haja, mint a kőszikla, bár azzal nekem sincs kifogásom, ha valaki szimplán lakkot fújt rá. Összességében annyit, hogy mindent a maga módjával, viszont azt nem hiszem el, hogy a fiúknak nem villog fel a szexis jelző az agyukban, ha meglátnak egy rózsaszín, neon ruhás, barna bőrű csajt..
2012. július 18. 16:08
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Idézet (Misiss_Candy @ 2012.07.07. 19:24)
Ezzel én is teljesen egyetértek.
Ha nem túlozzák el a lányok a sminket, a szolizást, vagy parfümöt, akkor még vonzók is lehetnek.
Az itt felsoroltakból, ami biztos, hogy visszataszító az a szőrös láb és a sárga fogak. Viszont ezek ellen is lehet tenni.
2012. december 15. 22:50
Na és a pasikkal mi van? "nem szeretik a túl sok parfümöt" Én sem szeretem, ha könnyezek az izzadtságszagától, de folytatom:Pink póló, csőnadrág, lerágott köröm, tüsis haj stb... Megjegyzem még, hogy én is szeretnék majd beletúrni a pasim hajába, nem a tüskéit vakarni... Szóval, a pasik csak kussoljanak, mert mi is mondhatnánk ilyeneket...
2013. november 03. 13:24
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
a neonos körömmel nem de a többivel eggyetértek
2015. október 29. 17:28
Csak úgy mondanám, hogy a fog alapjából véve nem fehér, hanem van egy sárgásabb árnyalata, ami nem olyan szembetűnő, viszont vannak különböző fogkrémek, amikkel lehet fehérebb is, viszont csak fogfehérítéssel lehet elérni azt, hogy hófehér legyen. És a szőrös láb tényleg nem szépség trükk, maximum idézőjelben.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: