Lányok szépségtrükkjei, amiket a pasik utálnak
2012. június 19. 17:29
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
BichGirl teljesen igazad van!!!
2012. június 19. 18:33
|
|
orsi041000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.31. Hozzászólás: 46 Csatolások: 10 Azonosító: 176901 offline
|
Igaz,igaz!!!!!!!!!!
2012. június 19. 18:48
|
|
Loliitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 150943 offline
|
Húúh amikor megláttam a kihúzott szemet kicsit meg könnyebbültem.
Mivel nekem van egy osztálytársam aki folyamatosan sminkeli magát(főleg kihúzza a szemét) és hát a nap végére már egy fél centis fekete folt szokott lenni a szeme alatt. Ennek ellenére elég sok fiú barátja van ami az én önbizalmamat egy kicsit lehúzza,de attól nem fogok váltani(maradok a szempilla spirálnál
)
Mivel nekem van egy osztálytársam aki folyamatosan sminkeli magát(főleg kihúzza a szemét) és hát a nap végére már egy fél centis fekete folt szokott lenni a szeme alatt. Ennek ellenére elég sok fiú barátja van ami az én önbizalmamat egy kicsit lehúzza,de attól nem fogok váltani(maradok a szempilla spirálnál
2012. június 19. 19:26
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hát én lány vagyok de a legtöbb ezek közül szerintem is rossz ha túlzásba esnek vele .. de a neon körmöket szeretem nemtudom mi vele a baj
D de amúgy csak akkor rosszak ezek szerintem ha tényleg elvan túlozva mondjuk a piros rúzst az életbe nem használnám :S
2012. június 19. 20:42
a piros rúzs az tényleg gusztustalan... a neon körmökkel meg nemtom, h mi a problem. én imádom őket. *-*
2012. június 19. 21:57
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Ezek télleg jók, de a körmömmel nem tudom mi a baj.. azt elismerem, ha a randin megjelenik egy 10 cm hosszúságú körömmel, vagy egy túlcsicsázott műséggel.. de ha egy rikitó valami szép színű azzal szerintem nincs gáz...
2012. június 19. 22:51
|
|
stelly28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 963 Csatolások: 2 Azonosító: 139019 offline
|
Jók bár a neon körmökkel nem értem néha szentem tök menő ,kirívó.meg a sok mű dologgal is egyet értek csak az a fura itt azt mondják természetes legyen ,de ha mű melled van pl akkor egyből imádnák.
2012. június 20. 00:00
|
|
Juniior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 174046 offline
|
A neon körmökről annyit, hogy egy NŐ nem hiszem hogy neon színre fogja befesteni a körmét ez inkább egy LÁNYRA jellemző (12-16 éves lányok neon pinkre festegetik a körmüket meg még nem tudom milyen színre) és ez szerintem nem a FÉRFIAKNAK tetszik hanem a FIÚK, PASIKNAK..
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. június 20. 08:46
|
|
Brynhildevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 188 Csatolások: 4 Azonosító: 177475 offline
|
De sok a baj, de sok a baj
A neo köröm nem tudom miért visszataszító. OKé az igen, ha szőrös az ember lába, vagy 6 tonna parfümöt fúj magára, de a neon köröm miért?
2012. június 20. 10:10
hát, ja-ja.. egyet értek:
Brynhilde:
A neo köröm nem tudom miért visszataszító. OKé az igen, ha szőrös az ember lába, vagy 6 tonna parfümöt fúj magára, de a neon köröm miért?
Brynhilde:
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.