Nemrég egy közvéleménykutatás a férfiakat kérdezte arról, hogy mik azok a szépségtrükkök, amiket utálnak a lányokon, és az eredmény korántsem meglepő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lányok szépségtrükkjei, amiket a pasik utálnak
2012. június 17. 18:09
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
hát sok dolog van amit én például nem értek pl szerintem sem szép a tulszoláriumozott grillcsirke látvány
szerintem is minél természetesebb egy lány annál szebb
szerintem is minél természetesebb egy lány annál szebb
2012. június 17. 18:10
Köszi a cikket,hasznos lehet. Amúgy meg elképzeltem ezt az összes szépségtrükköt egyszerre egy lányon.. a végeredmény kicsit lett borzalmas.
2012. június 17. 18:20
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nos igen, nem kell a dolgokat túlzásba vinni.
Az már visszataszító - még női szemmel is.
9 felhasználónak tetszik:
Ketherina,
ophely88,
Vampiregirl1,
Lady Suzy,
Black Hearth2,
House Of Wax,
dóóra,
Hustler,
Szandi0820
2012. június 17. 18:29
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
a férfiak hülyeségeiről mért nem írtok? ha egy lány szereti a piros rúzst és a sok parfümöt magán akkor majd talál magának olyan srácot, akinek tetszik! sárga fogak, szőrös láb ez elég egyértelmű bárkinek, hogy igénytelenség!
2012. június 17. 18:30
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Magyarána fiúknak semmi se jó...xD
2012. június 17. 18:30
ezen meg sem lepődtem
de egyik se igaz rám,ugyhogy nyugodt vok
2012. június 17. 18:31
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Elég hasznos dolgok.De gondoltam,hogy a NORMÁLIS fiúk nem nagyon csípik a kifejezett barbie babákat.
2012. június 17. 18:36
Nos, én a neonkörmökért vagyok oda.
Hát a pasik már csak ilyenek.
2012. június 17. 18:36
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Mindegyik ténnyel tökéletesen egyetértek - kivéve a neon körmökkel - , mert azok még női szemmel is visszataszítóak, ha valaki túlzásba viszi. A neon körmöket én is szívesen viselem és szerintem ezzel a velem egykorúak is így vannak. Nem értem miért lenne nevetséges... inkább a körmöm legyen neon, mint hogy a hajam.
2012. június 17. 18:38
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
Hasznos dolgok, de nem nagyon érdekel, pl. van mikor egyszer-egyszer kirúzsozom magamat (BULIBA!), ERŐS SZEMCERUZA (BULIBA, FONTOS ESEMÉNYEK!), ÉS A KÖRÖMLAKKOT PEDIG HASZNÁLOM. HA EZEKET HASZNÁLOM, ÉS SZERETEM, AKKOR A FIÚNAK ÚGY KELL ELFOGADNIA, AHOGY VAGYOK, MERT NINCS TÖKÉLETES LÁNY. MERT HA PONT A FIÚ ELLENTÉTÉNEK TETSZEM, AZ LÁTHAT AZ Ő SZEMPONTJÁBÓL TÖKÉLETESNEK IS. Ez van....
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 17. 18:38
hát ebből a szőrös láb és a sárga fog az tényleg undorító , de a többi még nem olyan nagy baj ...
2012. június 17. 18:40
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nekem se jön be a többség..
2012. június 17. 18:44
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Na ebben a cikkben találok kivetnivalót, az biztos! Nem mintha nem tetszene, tök jó cikk, de sok benne a szerintem odaképzelt dolog.
Mikor?
Akkor csak nálunk van minden partyr*bancnak ilyen, és csak nálunk imádja őket minden fiú?
A cigi nélkül manapság érvényesülni nem lehet, a fiúk nem is néznek rá olyan csajra, aki nem szív
Szerintem inkább a kevesebb része, a többsége helyett, mármint én utálom, de tapasztalatból mondom
Ha feketére festem a körmöm hülye emo-s vagyok, ha színesre nevetséges, ha átlátszóra én is átlátszó személyiség vagyok, nem is lehet megfelelni
Szerintem az igenis rendben van, ha egy fiatal lánynak esetleg színesek a körmei
Idézet
A férfiak imádják, ha egy nőnek édes, vagy olykor titokzatos az illata
Mikor?
Idézet
a hatalmas, felragasztható műszempilláktól azonban mégis rosszul vannak, viasszataszítónak találják őket
Akkor csak nálunk van minden partyr*bancnak ilyen, és csak nálunk imádja őket minden fiú?
Idézet
(Nem mellesleg a pasik utálják, ha egy lány cigizik.)
A cigi nélkül manapság érvényesülni nem lehet, a fiúk nem is néznek rá olyan csajra, aki nem szív
Idézet
A fiúk többsége kiábrándítónak tartja azt is, amikor egy lány koromfeketével körbefesti a szemét
Szerintem inkább a kevesebb része, a többsége helyett, mármint én utálom, de tapasztalatból mondom
Idézet
sokan nevetségesnek tartják a rikító körmöket.
Ha feketére festem a körmöm hülye emo-s vagyok, ha színesre nevetséges, ha átlátszóra én is átlátszó személyiség vagyok, nem is lehet megfelelni
2012. június 17. 18:49
|
|
Carsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 104463 offline
|
Én csak a sárga fogas dologba kötnék bele, mert van aki nem tud ellene semmit se csinálni. Oké persze, van az igénytelen, rothadó fogas verzió, de sok embernek alapból sárga a foga... Tök mindegy mivel és mennyiszer mossa az ember... Nem mindenkit szalajtottak colgate-reklámból...
7 felhasználónak tetszik:
Ketherina,
ophely88,
Vampiregirl1,
Lady Suzy,
sophie.sch,
Black Hearth2,
Szandi0820
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.