Miranda Cosgrove főiskolára megy
2012. június 18. 10:44
|
|
darázs zsoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.26. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 72555 offline
|
tbdodo
doooduu
adricole10 egyetértek:))~Bogi~
doooduu
adricole10 egyetértek:))~Bogi~
2012. június 18. 11:25
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Kár, hogy vége az iCarly-nak,de legalább pár sztárnak van esze. Remélem majd sikerül barátokat találnia a fősuliban
2012. június 18. 11:30
Remélem jó tanuló lesz. Kár, hohy hamarosan vége az iCarly-nak.
2012. június 18. 12:49
|
|
Jessica1214új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 177141 offline
|
szerintem ő jó színésznő
2012. június 18. 13:41
|
|
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline
|
Sajnálom hogy nem lesz iCarly de örülök hogy tanulni megy az nagyon fontos! Sok sikert a tanuláshoz!
♥
2012. június 25. 14:39
|
|
miranda.cosgroveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 178585 offline
|
nagyon fog hiányozni, de sok sikert neki! 
amúgy megértem, ha páran nem értik miről van szó, de én szinte minden oldalon követem Mirandát úgyhogy próbálom leírni:
úgy volt, hogy a 4. évad után abbahagyják az iCarlyt, mert Miranda úgy döntött egyetemre megy. de meggondolta magát, így még hozzáadtak a 4. évadhoz 13 epizódot, és az 5. évad-hoz is forgattak még 13-at. most már viszont tényleg vége az iCarly forgatásának, ezt maga Miranda erősítette meg, és egyetemre megy. igaz, itt még nem látni az új részeket, de hamarosan adni fogják a nicken.
amúgy megértem, ha páran nem értik miről van szó, de én szinte minden oldalon követem Mirandát úgyhogy próbálom leírni:
úgy volt, hogy a 4. évad után abbahagyják az iCarlyt, mert Miranda úgy döntött egyetemre megy. de meggondolta magát, így még hozzáadtak a 4. évadhoz 13 epizódot, és az 5. évad-hoz is forgattak még 13-at. most már viszont tényleg vége az iCarly forgatásának, ezt maga Miranda erősítette meg, és egyetemre megy. igaz, itt még nem látni az új részeket, de hamarosan adni fogják a nicken.
2012. június 26. 16:24
Csak gratulálni tudok a döntéséhez. nem árt meg neki egy kis tanulás, csak tudjon is a tudásával valamit kezdeni, mert a mai világban már akkor is nehéz megélni, ha értenek egy szakmához.
2012. július 16. 13:42
|
|
viko99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 161633 offline
|
Nagyon sajnálom hogy véget ér az ICarly
Nagyon szerettem!!! Azokat a részeket amiket már tv-ben leadtak azokat mindet láttam már...
De remélem hogy Mirandának jól fog sikerülni a fősuli és hogy nem csak neki lesz jó továbbra is az élete hanem a többi sztárnak is aki az Icarlyban egy kicsit is részt vett! Sok sikert nekik az életben.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: