Véresre verték egymást Rihanna exei
2012. június 22. 10:08
Szegények ._. Azért ez a mondat nem volt szép Drake-től! .____.
2012. június 23. 16:02
én bírom Rihanna zenéjét de miatta ekkora balhét...
2012. június 23. 16:35
|
|
Esther_Benedictúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 178427 offline
|
de köcsög ez a Drake.... de komolyan...ez az ő hibája ://
2012. június 23. 16:48
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Jézusom...ez milyen durva kép! 
Amúgy ez a Chris egy vadállat, én ezt már múltkor is mondtam! És amúgy az ő hibája nem Drake-é! :S Egy idióta erőszakos barom! -.-
Amúgy ez a Chris egy vadállat, én ezt már múltkor is mondtam! És amúgy az ő hibája nem Drake-é! :S Egy idióta erőszakos barom! -.-
2012. június 25. 13:26
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Iszonyat durva ez a kép!
Chris csak rendezni akarta a viszonyukat, Drake a hibás. Ő provokálta ki Chris-t. Mégis milyen választ adott? Nem minősíthető úriembernek. Mondjuk egyik se.
Miért nem lehet megbeszélni? Egyből egymásnak kell esni? Itt a megoldás, go korház! Rihannán összeveszni? Még ha értékes nő lenne!
2012. június 28. 16:04
|
|
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline
|
Ez durva...
meg undi
2012. június 30. 16:59
|
|
Eddy Carnevalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 139924 offline
|
Úgy néz ki Drake mégsem olyan balhémentes repper..valamiért még mindig jobban bírom őt emberileg mint Christ. DE ha Chris nem verte volna meg Rihannát akkor most nem ez lenne..és Rihanna sem lenne "kurva"...
2012. július 02. 13:08
Ezek szerint Chris nyert
Mert hát ő leütötte Drake-et...csak más támadt rá.
2012. július 06. 15:51
|
|
MittieELFishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 172032 offline
|
Chris-t sem szívlelem különösebben Rihanna megverése óta(mondjuk Rihanna se tartozik a kedvenceim közé, de mégis így szétverni egy nőt), de legalább benne van némi jóérzés, Drake pedig egy f*szkalap-.-"
2012. augusztus 10. 00:43
|
|
Rihannyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 183031 offline
|
Mind ketten hibásak ebben a dologban... Végül is nem Drake provokálta Christ, ha jobban belegondoltok. (Hiszen Chris küldött neki egy italt, és valószínűleg nem jó szándékkal...) Rihanna miért lenne kurva? LMAO Mert talán szerelmes? Vagy mi a fasz? Mert megbocsájtott Chrisnek? Mindenkinek jár egy második esély! És különben is ez csak rájuk tartozik... Persze mindenki tudni akarja, hogy kivel, mi van, de azért tudni kéne hol a határ...! Én is összeverekednék Rihannáért valakivel... (JUST KIDDING!)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: