A VIVA Comet legmegdöbbentőbb pillanatai
2012. június 17. 09:04
|
|
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline
|
Tolvai Reni elég kiábrándító, ha fel akarta hívni magára a figyelmet hát sikerült neki...szörnyű. Puzsér pedig egy idióta undorító ember, és a viva a leghülyébb h felkérte díjátadónak -.-"
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. június 17. 09:08
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
nekem hien ruhája tetszett a legjobban
2012. június 17. 09:19
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
És ezeket az embereket bálványozzuk... És sehol máshol nem csinálnak ilyeneket, csak nálunk...
2012. június 17. 09:23
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Csalódtam. A Cometet nem tudtam megnézni, de úgy gondolom, nem sokat veszítettem. Fluor Tomin nem lepődök meg, igazából szerintem ez vicces is volt. Tolvai Reni ruhája valami katasztrófa. Puzsér pedig ilyen. Már kiskoromban rájöttem, hogy tapló emberekkel nem érdemes foglalkozni. Ettől függetlenül jót nevettem Eckün, a nyertesek pedig megérdemelték a díjaikat.
2012. június 17. 09:24
|
|
Florcika18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 159043 offline
|
reni valami undorító volt visszataszító
2012. június 17. 09:38
Sokakkal egyetértek.. Tolvai Reni túlzás már.. Undorító. O.o
2012. június 17. 09:48
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
hát elég égő
2012. június 17. 10:02
Puzsér el mehet a f**ba...bunkó volt ://
selena_taylor_fan
2012. június 17. 10:08
|
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline
|
Jesszusom, Tolvai Reni iszonyet kövér és ronda ebben a ruhában, nem ezt kellett volna választanija az biztos.. de Puszér meg akkora egy bunkó tapló hogy az már durva. Most mégis mit képzel magáról???
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Szerintem az egyetlen értékelhető Pixie Lott Volt Reni pedig gamat
selena_taylor_fan
És ezekért van oda mindenki... Tolvai Reniben nagyot csalódtam, tudtam, hogy nincs sok tehetsége, de eddig azt hittem, hogy legalább nem olyan hülye hogy lejáratja magát. Értem én hogy szexis akart lenni, de szerintem pont az ellenkezőjét érte el. Az meg hogy Flour így jelent meg bebizonyította, hogy ennek a díjátadónak milyen is a színvonala. A többieket nem ismerem, úgyhogy róluk nem mondok véleményt.
selena_taylor_fan
2012. június 17. 10:25
|
|
kekroka5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 177653 offline
|
de gusztustalan és igénytelen embereket hívunk sztároknak...
selena_taylor_fan
2012. június 17. 10:27
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Na, vettem a bátorságot és végignéztem ezt a minősíthetetlen kotorékot. A díjakon már ki sem akadtam, anyumat is behívtam, nagyon sokat nevettünk a tátogásokon meg a műsorvezetőkön. "Sanyóca" (
) még nem is lenne rossz fej, miért kellett neki ahhoz a nyomorult stábhoz csatlakozni? A megjegyzésein (pl. a ZSENIÁLIS Kelemen Kabátban) viszont a fejemet fogtam.
Továbbá nem értem a sok hasraesést Puzsér miatt. Szerintem abszolút modortalan, a vörösszőnyeges kiborulása is teljesen mű volt, a konferálása meg szintén. Aztán jön itt a hajrá Puzsér, végre valaki megmondja a frankót, stb. Nem tudom éltetni, mert ugyanúgy felveszi ezért a pénzt, ugyanúgy bulizik a VIP-ben, és ugyanolyan celeb már, mint azok, akiket kigúnyol. Ez a "jobban megismerik így a véleményemet" csak egy pajzs, egy máz, egy hülye kifogás. Az, hogy alpári stílusban beszél és eljátszik egy szerepet, az csak beolvasztja a Tömegbe, mintsem megkülönböztetné és kiemelné belőle.
Tolvai Renin teljesen ledöbbentem, a Megasztárban is adtak rá pár igencsak ízléstelen ruhát, de nem hittem, hogy önként is vesz magára ilyeneket. Oké, vállalja, hogy duci, nincs azzal semmi gond, de ez a szabás előnytelen, a smink meg mint a vakolat ül a fején, a melleit kitenni pedig tök közönséges dolog.
Pixie Lott szegényke, milyen állatok közé került, a végén állt ott, mint egy mosolygó fadarab, oda se ment hozzá senki. Pluszban gratulálok, hogy a (szerintem) két legrosszabb számát énekeltettél el vele. A Mama Do-t már mindenki elfelejtette?
Ja, és jól láttam, hogy a Punnany Massif nem jelent meg? Mondjátok, hogy jól láttam!
Továbbá nem értem a sok hasraesést Puzsér miatt. Szerintem abszolút modortalan, a vörösszőnyeges kiborulása is teljesen mű volt, a konferálása meg szintén. Aztán jön itt a hajrá Puzsér, végre valaki megmondja a frankót, stb. Nem tudom éltetni, mert ugyanúgy felveszi ezért a pénzt, ugyanúgy bulizik a VIP-ben, és ugyanolyan celeb már, mint azok, akiket kigúnyol. Ez a "jobban megismerik így a véleményemet" csak egy pajzs, egy máz, egy hülye kifogás. Az, hogy alpári stílusban beszél és eljátszik egy szerepet, az csak beolvasztja a Tömegbe, mintsem megkülönböztetné és kiemelné belőle.
Tolvai Renin teljesen ledöbbentem, a Megasztárban is adtak rá pár igencsak ízléstelen ruhát, de nem hittem, hogy önként is vesz magára ilyeneket. Oké, vállalja, hogy duci, nincs azzal semmi gond, de ez a szabás előnytelen, a smink meg mint a vakolat ül a fején, a melleit kitenni pedig tök közönséges dolog.
Pixie Lott szegényke, milyen állatok közé került, a végén állt ott, mint egy mosolygó fadarab, oda se ment hozzá senki. Pluszban gratulálok, hogy a (szerintem) két legrosszabb számát énekeltettél el vele. A Mama Do-t már mindenki elfelejtette?
Ja, és jól láttam, hogy a Punnany Massif nem jelent meg? Mondjátok, hogy jól láttam!
2012. június 17. 10:44
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Appalache @ 2012.06.17. 10:27)
Ennél a mondatodnál felcsillant a szemem.
Appalache
2012. június 17. 11:01
|
|
Cat0831visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 172571 offline
|
Puzsér legalább megtarthatta volna magának a véleményét!Undorodok az ilyen emberektől!Reni valami gusztustalanul nézett ki abban a ruhában!Fluor és Eckü pedig hozta az eddig megismert formáját...arra nem gondolnak hogy jajj itt van Pixie Lott legalább nem járatom le magam előtte,hiszen mit fog gondolni így erről az országról? Hát én csak gratulálni tudok az ilyen embereknek!
(ezt olvasd szarkazmussal)
selena_taylor_fan
2012. június 17. 11:07
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Tiszta szívből gratulálok Fluornak és a többinek!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.