A VIVA Comet legmegdöbbentőbb pillanatai
2012. július 19. 10:32
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Fluor Tomika csak produkálja magát, mert rájött, hogy a zenéjére már nem kíváncsi a kutya se...
Arra most jöttem rá, hogy Tolvai Renátát miért nem tartottam soha semmire. Undorító, ahogy kinéz.
Nem nagyon ismerem ezt az Eckü-t, de ha igaz, hogy a koncerteken is néha lekapja a nadrágját, akkor szerintem nem produkálni akarta magát, csupán a papírforma szerint cselekedett.
Puzsér Róbert-et innentől kezdve nem tartom semmire. Néha röhögtünk pár poénján a CSISZ-ben, de már nagyon unalmas ez az alpári stílus. Nincs ember, aki ezt már viccesnek találná. Mi az, hogy meghívják egy díjátadóra, és ő lehord mindenkit mindennek?? Szánalom, hogy mit művel már. Karsai Zita magát minősíti azzal, hogy ilyen szinten leissza magát. Gratulálok neki. Büszke lehet magára...
2012. július 19. 19:16
|
|
Mániákus96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 180634 offline
|
Flour csak mórikálja magát, hogy észrevegyék és beszéljenek róla, mert amúgy kb egy senki. Tolvai Reni is ki akar tűnni, de ez a ruha nagyon rossz választás volt, nem hogy neki, szerintem egy csinos nőnek sem állna jól. Merthogy ő nem csinos, és ezt a ruha kihangsúlyozza, valamint még Lady Gagán is több dolog szokott lenni, hogy takarjon, ilyen esetben több kis csillogó kő. Reninek a mellbimbóját is látni. Puzsérnak igaza van, de nem teljesen és igazán visszafoghatná magát, kezd elszállni ő is, ezt a véleményét civilizáltabban is elmondhatta volna... Karsai Zitáról meg annyit, hogy eléggé gáz, hogy még egy nyilvános eseményen és részegre issza magát. Eléggé gáz a mai magyar "celebvilág".
2012. július 19. 19:17
|
|
Mániákus96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 180634 offline
|
Elnézést, elírtam: Fluor
2012. július 30. 19:08
Puzsér <3
Jól megmondta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reni undorító vagy!!!!!!!!!!!
Jól megmondta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reni undorító vagy!!!!!!!!!!!
2012. augusztus 05. 15:46
|
|
Jonialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 196 Csatolások: 2 Azonosító: 182153 offline
|
Wáá*.*Én ezt mind meg néztem volna Puzsertől egészen Flourig.Micsoda pirosszönyeges kavarodás.És kissé sajnálom a pirosszönyeg dicsöségét..,mert amiket elmüveltek az szánalmas-.-Jézusom hova süllyed ez a világ már az ilyen embereket is pirosszönyegre engedik??Ezzel az uttal én is mehetnék 
De azért Puzsér jól meg mondta^^Nagyon bírtam~
De azért Puzsér jól meg mondta^^Nagyon bírtam~
2012. augusztus 15. 10:01
|
|
Fancsimorzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 183269 offline
|
Tolvaly Reni ruhája borzasztó fúj XD
2012. augusztus 22. 19:16
Jaj kicsit visszafoghatná magát ez a RENI... O_o
2012. augusztus 30. 20:15
|
|
kiscsillag00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 184781 offline
|
hát Reni gyönyörű -.-"
2012. szeptember 15. 09:32
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
hát ja szörnyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
2012. október 22. 15:26
|
|
Szancsy97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 183379 offline
|
Hát ez egyszerűen valami borzadály ! Viccet csináltak ebből a komoly rendezvényből! Ez valami katasztrófa!!! Úgy viselkedtek a VÖRÖS szőnyegen mintha egy kocsmába lennének , pedig vannak ott oylanok köztük akik sokat tettek ezért h ide eljussanak !!-.- Bezzeg Amerikába! Ha ezt onnan megnézi valaki akkor tuti az lesz monda emiatt a sok idióta bohóc miatt, h a magyarok milyen kulturálatlanok! EZ NEM IGAZ! Csak túl sok a bohóc öntelt barom! ( Tisztelet a kivételnek
) A Púzsér Róbert meg teszi itt a fejét!! -.- MEG SE KELLETT VOLNA HÍVNI! ( Minek?!!) Tény ami tény h vannak olyan sztárok ott fenn akik semmit nem tudnak felmutatni de vannak akik sok mindent és sokat küzdöttek!!!
2012. október 22. 15:30
hozzárendelve most komoly?aki hülye az is marad!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: