A VIVA Comet legmegdöbbentőbb pillanatai
2012. június 18. 14:07
|
|
RezsoAgikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 164769 offline
|
Tolvai Reni..fújjjj
2012. június 18. 14:23
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Egyik szánalmasabb, mint a másik. Jó én eddig sem tartottam díjátadónak ezt a "rendezvényt".
Féuor az egyik legszánalmasabb celeb hazánkban, nem okozott túl nagy meglepetést.
Tolvai Reni annál is inkább. Kritikán aluli ez "ruha". Akinek van önkritikája, még ha tökéletes alakja van sem vesz fel egy ilyen ruhát egy ilyen rendezvényen, nem hogy még így.
Ez az Eckü nem tudom kicsoda, de büszke lehet magára szintén.
Puzséron nem lepődtem meg, egy tahó, de hogy lemajomparádézta a showt és hasonlók szerintem némileg jogos.
Karsai Zita meg szerintem részegségét megszenvedte jól másnap reggel úgyis.
Féuor az egyik legszánalmasabb celeb hazánkban, nem okozott túl nagy meglepetést.
Tolvai Reni annál is inkább. Kritikán aluli ez "ruha". Akinek van önkritikája, még ha tökéletes alakja van sem vesz fel egy ilyen ruhát egy ilyen rendezvényen, nem hogy még így.
Ez az Eckü nem tudom kicsoda, de büszke lehet magára szintén.
Puzséron nem lepődtem meg, egy tahó, de hogy lemajomparádézta a showt és hasonlók szerintem némileg jogos.
Karsai Zita meg szerintem részegségét megszenvedte jól másnap reggel úgyis.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. június 18. 15:25
|
|
Cressivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 286 Csatolások: 0 Azonosító: 154454 offline
|
Fuuu. Ledöbbentem Renin.
o
Azt nyilatkozta,hogy ő szereti az extrém dolgokat és hogy Magyarországra is szeretné behozni ezt a divatot. Mondom mi??
Ez azért elég rendesen adja magát. És még ,hogy ő nem azért csinálta,hogy a figyelem középpontjába kerüljön.. Aha,tényleg.. gondolom
Azt nyilatkozta,hogy ő szereti az extrém dolgokat és hogy Magyarországra is szeretné behozni ezt a divatot. Mondom mi??
2012. június 18. 15:49
|
|
rihanna_lola_4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 28 Csatolások: 2 Azonosító: 174020 offline
|
Az idei comet mindennek a legalja volt.
selena_taylor_fan
2012. június 18. 16:39
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én Tolvai Renin lepődtem meg nagyon,hogy hogy lehetett ilyen hüle,hogy egy ilyen ruhát felvett.... de a tervező sem lehet normális....!!!
2012. június 18. 16:43
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ez nem semmi,csak ennyit tudok mondani
2012. június 18. 16:51
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Én valahogy nem lepődöm meg, ennyi idiótát egy rakáson, azt csodálkozunk, hogy itt tart az ország? Egészségükre, náluk már csak az hülyébb, aki erre elmegy. Amúgy Puszér Róbert megmodta a tutit, de tényleg, teljesen egyetértek vele, és osztozom a véleményében.
2012. június 18. 17:04
|
|
cazmynameisjennyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 176744 offline
|
Jó kis cikk:) Renike már mással nem tudja felhívni magára a figyelmet..-.- Puzsért a Csillag születikben se csíptem,itt meg..pff...-.- minek ment el??
2012. június 18. 17:11
öööö hát, oké. szégyellem magam...hogy így ismerik a amagyarokat...szörnyű.:|
2012. június 18. 17:44
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
hát ez elég undorító , ezek a magyar "sztárok" ??!! Legégetjük magunkat !!!!!
2012. június 18. 18:25
Ááááá Reni ruhája brorzalmas,Puzsér meg tök bunkó.am Hien ruhája nagyon szupi
selena_taylor_fan
2012. június 18. 18:39
|
|
SteFyexxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 403 Csatolások: 0 Azonosító: 138810 offline
|
Tolvai Renit sosem kedveltem. csak feltűnést akart kelteni, de ezzel csak lejáratta magát, mert egyáltalán nincs jó alakja ráadásul ez a ruha undorító is.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.