Ha fizetnének se mennék el,egy ilyen "díjátadóra" ahol tehetségtelen majmok verik a nyálukat a semmire. -tisztelet a kivételnek, mert talán akad egy-kettő
A VIVA Comet legmegdöbbentőbb pillanatai
2012. június 17. 15:21
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Hát gratula! Tolvai Reni azt hiszi,ha majd olyan ruhákban mutatkozik ,mint Lady Gaga, akkor kevésbé fog nyávogni.....hát tévedni emberi dolog. 
Ha fizetnének se mennék el,egy ilyen "díjátadóra" ahol tehetségtelen majmok verik a nyálukat a semmire. -tisztelet a kivételnek, mert talán akad egy-kettő
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. június 17. 15:26
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Ez a mondat megölt "Mindezek ellenére a prímet mégis Puzsér Róbert tapló viselkedése vitte."XD
Amúgy a színvonal egy kalap ló kaka volt.:-/
Amúgy a színvonal egy kalap ló kaka volt.:-/
selena_taylor_fan
2012. június 17. 15:27
|
|
Gothicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.15. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 169329 offline
|
Miért van az, hogy ennyire színvonaltalan minden Magyarországon? Egy normális zenész sincs! Mindenki csak nyavalyog, lerészegedik, félig levetkőzik, vagy fel sem vesz normális ruhát. És a nemhogy nyerteseknek nincs is hangjuk (ami nem ritka Magyarországon), de még személyiségük sem! Szánalmas, hogy erre ennyi pénzt költenek, és hogy az új... "énekeskéket" még támogatják is, ahelyett, hogy valamelyik jótékonysági szervezetnek, iskolának, vagy teljesen mindegy, hogy milyen NORMÁLIS valaminek adnák a pénzt. Kinek kell ennyi "sztár"?
selena_taylor_fan
2012. június 17. 15:43
Hát ez: Mindezek ellenére a prímet mégis Puzsér Róbert tapló viselkedése vitte. xD
De tényleg: Minden egyre színvonaltalanabb Magyarországon.
1. Fluor hülye, ezt már megszokhattuk
2. Én Tolvai Renáte helyében ezt nem vállaltam volna be [ Nekem túl r*bancos. Bocs, ha valakit megsértettem vele, de nekem ez a véleményem ]
3. A gatyaletolásról inkább nem szólok
4. Puzsér Róbert lehet, hogy kritikus, de ez már sok amit csinál. Az oké, hogy a CSISZ-ben megmondta a magáét, mert ott ez volt a dolga, de itt már visszafoghatná magát. És mi az: Hogyha kérik itt helyben elküldöm őket a k*rva anyjukba” Milyen alapon krva anyázik???
5. Egy nőnél már szégyen [ véleményem szerint ]hogy annyit iszik, hogy azt sem tudja mi van..
De tényleg: Minden egyre színvonaltalanabb Magyarországon.
1. Fluor hülye, ezt már megszokhattuk
2. Én Tolvai Renáte helyében ezt nem vállaltam volna be [ Nekem túl r*bancos. Bocs, ha valakit megsértettem vele, de nekem ez a véleményem ]
3. A gatyaletolásról inkább nem szólok
4. Puzsér Róbert lehet, hogy kritikus, de ez már sok amit csinál. Az oké, hogy a CSISZ-ben megmondta a magáét, mert ott ez volt a dolga, de itt már visszafoghatná magát. És mi az: Hogyha kérik itt helyben elküldöm őket a k*rva anyjukba” Milyen alapon krva anyázik???
5. Egy nőnél már szégyen [ véleményem szerint ]hogy annyit iszik, hogy azt sem tudja mi van..
selena_taylor_fan
2012. június 17. 16:08
na, oké! megsem lepődök ezeken, de Puzsér beszólása, meg viselkedése felháborító!
selena_taylor_fan
2012. június 17. 16:16
azok az igazi előadók akiket még véletlenül sem jelölnek erre a viva comet förtelemre. ide csak azok jutnak be akik a hírnévért mindent elv alapján képesek bármit bevállalni. nyilvános magamutogatás, vetkőzés, vizelés, stb...
2012. június 17. 16:17
amúgy puzsérnak tényleg igaza van - majomparádé az egész.
2012. június 17. 16:18
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Tolvai Reninek bénán áll ez a ruha, nagyon kövérnek néz ki benne.én nem ezt választottam volna,de az ő dolga ha hülyét akar csinálni magából.Puzsér mint általában, most is hihetetlenül bunkó volt.Fluortól már megszoktam hogy "nem normális".És ezt csak róla mondom jó értelemben.Karsai Zita meg az alkoholista *****.
Na ja... ,,magyarország legszínvonalasabb dijátadója"..PERSZE!!!
Na ja... ,,magyarország legszínvonalasabb dijátadója"..PERSZE!!!
selena_taylor_fan
2012. június 17. 16:19
:DDDDDD VICC, ÉN MONDOM EZ EGY VICC...
Tolvai Reni simán megkaphatta volna az est k*rvájáért járó díjat (amúgy régen nagyon bírtam, de annyira kifordult magából és akkora ribi lett, h hatalmasat csalódtam benne).
Karsai kisasszonyban nem csalódtam, hisz nyílt titok, hogy egy alkesz a drága..
Puzsér sem hazudtolta meg magát, de valljuk be..sokmindenben igaza van, persze nem kéne bunkóba átmennie, de nem ő az egyedüli ilyen ember a földön és húúúú ez aztán nagyon felháborító tényleg-.- a sok álszent persze, h annak találja mert ők is tudják, h igaza van.
Fluor..rá inkább szót se pazarlok.
Karsai kisasszonyban nem csalódtam, hisz nyílt titok, hogy egy alkesz a drága..
Puzsér sem hazudtolta meg magát, de valljuk be..sokmindenben igaza van, persze nem kéne bunkóba átmennie, de nem ő az egyedüli ilyen ember a földön és húúúú ez aztán nagyon felháborító tényleg-.- a sok álszent persze, h annak találja mert ők is tudják, h igaza van.
Fluor..rá inkább szót se pazarlok.
selena_taylor_fan
2012. június 17. 16:22
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Puzsértól a hülyeségeit már megszokhattuk, de ez már tényleg sok(k) volt. Reni meg pocsékul nézett ki ebben a ruhában. Zitáról inkább nem mondok semmit, az az Eckü úgy hülye ahogy van, Fluor meg ciki. Ennyi.
selena_taylor_fan
2012. június 17. 16:33
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Szegény Pixie, hova keveredett. Szerintem többször se jön Magyarországra, legalábbis még egy Comet-es fellépésre, biztosan nem.
selena_taylor_fan
2012. június 17. 16:39
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
bakker, a legtöbb felet szemet lehet hunyni.. na de hogy az autogrammot kérők céduláit odaadja másnak? bakker, legalább azt értékelje már, ha szeretik.. f_szláda ..láma..
Pixie-nek meg meglehet rólunk a véleménye..
Pixie-nek meg meglehet rólunk a véleménye..
selena_taylor_fan
2012. június 17. 16:47
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
a puzsér...fú határtalan-.-
2012. június 17. 16:53
|
|
franzzz13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 268 Csatolások: 1 Azonosító: 139918 offline
|
Gratulálok a Vivának, ezzel sikerült saját magukat is borzasztóan lejáratni, na meg Pixie Lott előtt is beégtünk. Tolvai Renit eddig sem szerettem, de most megdöbbentett...
selena_taylor_fan
2012. június 17. 17:02
Gratulálok Magyarország...most Pixie előtt is jól lejárattuk magunkat...a Comet előtt (mivel az ideire nem tudtam elmenni..) azt gondoltam majd jövőre...de most erősen elkezdtem gondolkodni azon hogy tényleg meg akarom-e nézni ezt a mocskot...tisztelet a kivételnek. Fluor sztem jópofa volt, tőle nem is vártunk mást
♥
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.