HQ
Demi Lovato - Adan Rebolledo photoshoot 2012
2012. június 16. 18:25
37 felhasználónak tetszik:
DiscoDiva,
joe_r,
delenagirl_,
iannina,
Diinaa,
Small Selena .,
miss_areo,
rolllllleee,
Lolla,
BunnyGirl,
mikeyla,
Sugarbabes,
Lady Suzy,
NiceandCute,
ItsLénaa,
Andy1996,
xxxddd,
Kiyla,
Bettyke94,
Karina197,
katie993,
anna21,
WhiteRosee,
MegaLadyGaga,
Seherezade1050,
reguss,
pink_bunny,
niki13,
Sammy9,
Sári93,
Anetta1001,
Lady.Roxy,
Queen666,
baisée,
Nórii. SelFan.,
House Of Wax,
HarryIII
2012. június 16. 18:50
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Bocsi, Demi - fanok, de szerintem Demi olyan műnek néz ki ezzel a szőke hajjal, nagyon csodáltam őt, mert egyedi, de ez a sok smink is tönkreteszi a szép arcát.
11 felhasználónak tetszik:
Twilight6,
Alexis_0504,
iannina,
tothbianka,
Lady Suzy,
NiceandCute,
xxxddd,
Vegas,
Karina197,
Kiyla,
CandUs
2012. június 16. 19:19
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (Corby @ 2012.06.16. 18:50)
Bocsi, Demi - fanok, de szerintem Demi olyan műnek néz ki ezzel a szőke hajjal, nagyon csodáltam őt, mert egyedi, de ez a sok smink is tönkreteszi a szép arcát.
Szerintem is. Pont mint egy barbie baba...
2012. június 17. 12:26
Tagmentes.
26 felhasználónak tetszik:
rolllllleee,
Lolla,
mikeyla,
Sugarbabes,
Small Selena .,
Kata159,
Lady Suzy,
NiceandCute,
ItsLénaa,
miss_areo,
xxxddd,
Kiyla,
DiscoDiva,
WhiteRosee,
BunnyGirl,
MegaLadyGaga,
Seherezade1050,
reguss,
pink_bunny,
Sammy9,
Anetta1001,
Lady.Roxy,
Queen666,
baisée,
Nórii. SelFan.,
House Of Wax
2012. június 18. 16:31
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
Nagyon sok sminket használ mostanában az igaz, pedig nincs is rá sok szüksége. Amúgy szerintem ezen a shooton nem is használt olyan sokat, mivel a szeplői is látszanak az orrán és nincs olyan vastag műszempilla réteg rajta (habár így is vmiért nem természetesnek néz ki. szerk: jobban megnézve műszempilla csak most nincs kifestve a szemhéja)
DE nagyon jó kis fotósorozat, olyan nyárias :-)
DE nagyon jó kis fotósorozat, olyan nyárias :-)
2012. június 18. 21:58
Hát szerintem meg már a kákán is a csomót keresitek
Egyszerűen nem telik el fotósorozat/paparazzi kép úgy, hogy meg ne jegyezné valaki, hogy "Úristen, annyira sok a rajta a smink, és ezzel a hajjal, olyan mű" Hát szerintem meg ezen a fotósorozaton épp, hogy nincs is rajta túl sok smink, hiszen valóban látszanak a szeplői, a szája is természetes és én semmi műszempillát nem látok rajta... A haja meg.. ha jól érzi magát, van önbizalma, akkor miért is ne? Szerintem eddig szinte minden hajszín jól állt neki. Fiatal, boldog, miért ne próbáljon ki új dolgokat?
Ami meg a sok sminkelést illeti, való igaz néha túlzásba esik, de a rendezvényekre azért megkövetelik az ilyen külsőt. Ha nem hordana festéket, akkor meg abba kötnének bele az emberek.. Nem lehet mindenki ízlésének megfelelni.
*Amúgy meg szerintem eszméletlenül fest a képeken
12 felhasználónak tetszik:
Karina197,
mikeyla,
Lolla,
katie993,
xxxddd,
Small Selena .,
Kiyla,
Sugarbabes,
pink_bunny,
CandUs,
Miley-fan09,
Nórii. SelFan.
2012. június 19. 10:44
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Azért ezeken a lányokon óriási nyomás van, nekik mindig klasszul kell kinézniük, és hiába mondják sokan, ha mű, azért a legtöbb lány a szíve mélyén pont ugyanígy szeretne kinézni. Mindenki megjárja a külsőségekkel való harcot...
Nekem tetszik ez a fotósorozat, imádom a pálmafékat, igazi nyárias képek ezek. Demi pedig szép és fiatal.
2013. szeptember 14. 12:25
|
|
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1354 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline
|
Idézet (,2012.06.18. 21:58~3142217)
Hát szerintem meg már a kákán is a csomót keresitek
Egyszerűen nem telik el fotósorozat/paparazzi kép úgy, hogy meg ne jegyezné valaki, hogy "Úristen, annyira sok a rajta a smink, és ezzel a hajjal, olyan mű" Hát szerintem meg ezen a fotósorozaton épp, hogy nincs is rajta túl sok smink, hiszen valóban látszanak a szeplői, a szája is természetes és én semmi műszempillát nem látok rajta... A haja meg.. ha jól érzi magát, van önbizalma, akkor miért is ne? Szerintem eddig szinte minden hajszín jól állt neki. Fiatal, boldog, miért ne próbáljon ki új dolgokat?
Ami meg a sok sminkelést illeti, való igaz néha túlzásba esik, de a rendezvényekre azért megkövetelik az ilyen külsőt. Ha nem hordana festéket, akkor meg abba kötnének bele az emberek.. Nem lehet mindenki ízlésének megfelelni.
Teljesen igazad van!!Szerintem is így tökéletes és így gyönyörű!!Egyébként ez a haj jól áll neki!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.