A bizonyítványosztás árnyoldalai
2012. június 22. 17:43
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Átlagom nekem is 3mas....és ez elég is...
2012. június 22. 21:04
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Jó cikk.
Szerintem itt sok múlik a tanárokon és a közösségen is, persze a legtöbb az anyán.
De én szerencsére kitűnő lettem és igazából semmi miatt nem kell aggódnom.
De én szerencsére kitűnő lettem és igazából semmi miatt nem kell aggódnom.
2012. június 25. 21:33
Igen ezt a szorongást elkerülöm én is, 9 éve kitűnő, bár ettől az évtől féltem, nagyon nehéz gimibe vettek fel, de úgylátszik még bírom ^^
2012. augusztus 26. 20:05
Engem is most vettek fel Borsod megye legjobb gimnáziumába(JAG) Szóval 6-ban nagyon rékellett hajtanom,hogy bejussak ötödikben lecsúsztam ,mert nehezebb volt kicsit,de felvettek
Nagyon örülök neki,mert akarok valamit elérni az életben,igazából színésznőnek jelentkeztem az RTL klubba,és be is vettek,de még információt nem kaptam,de már színésznő eszek,juhúúúúú
Nagyon örülök neki,mert akarok valamit elérni az életben,igazából színésznőnek jelentkeztem az RTL klubba,és be is vettek,de még információt nem kaptam,de már színésznő eszek,juhúúúúú
2014. május 22. 19:46
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Tetszett az idézet
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: