A bizonyítványosztás árnyoldalai
2012. június 18. 09:55
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Jó cikk lett. Szerencsére az én szüleim testi-lelki támogatást is, egyben megadnak nekem, amióta létezem, szerintem ennél jobb családba nem is születhettem volna!
Én minden problémát megbeszélek a szüleimmel. Szerintem az, hogy ha megadnak a szülők, a gyereküknek mindent, amit tudnak, az nem azt jelenti, hogy a szülői gondoskodást nem! (Ezt csak úgy magamból kiindulva mondom.)
2012. június 18. 20:26
Szerencsére nekem is jó lett a bizim, csak 1 négyesem volt ^^ Az én osztályomba is vannak ilyen hülyék, hogy mindene van a laptoptól kezdve az androidos okostelóig, ő maga meg jó ha el tud számolni 10-ig -.-
2012. június 18. 22:04
A cikk nagyon szuper lett, hál istennek nálunk nincsenek gondok, mindig kitűnő voltam eddig
2012. június 19. 11:41
|
|
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline
|
tavaly kitűnő voltam most viszont 4 db négyesem van :/ szüleim szerint ez is jó de én ne vagyok megelégedve
2012. június 19. 14:30
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
ha egyszer lesz gyerekem, biztos minden dili dologra ráveszem. az ilyen bunker építésre, mezitláb rohangálásra és pocsolyában lubickolásra gondolok. ezeknél nagyobb örömek nincsenek az életben.
szeretnék majd neki mindent megadni, de nem szeretném, ha úgy lenne vele, hogy mindent megkaphat. sajnos tényleg ez a legnagyobb baj manapság, hogy a kicsik mindent megkapnak a szülőktől a szeretetet kivéve.
sokaknak a nehéz gyermekkoruk kihat a tiniévekre és szépen elkanászosodnak. itt vagyok én az élő példának. xD
még sok évem van hátra a gyereknevelésig, de már most abban reménykedek, hogy az én gyerekem nem úgy fog felnevelkedni, mint én, és ebben nem az anyukám a hibás.
egyébként meg nem nehéz rossz bizonyítványhoz jutni még egy okos gyereknek sem. egy órára nem tanul, mert rosszul érzi magát, utána lehurrogják, miközben mások sohasem tanulnak, és kész, jön a 'tüntetés'...
szeretnék majd neki mindent megadni, de nem szeretném, ha úgy lenne vele, hogy mindent megkaphat. sajnos tényleg ez a legnagyobb baj manapság, hogy a kicsik mindent megkapnak a szülőktől a szeretetet kivéve.
sokaknak a nehéz gyermekkoruk kihat a tiniévekre és szépen elkanászosodnak. itt vagyok én az élő példának. xD
még sok évem van hátra a gyereknevelésig, de már most abban reménykedek, hogy az én gyerekem nem úgy fog felnevelkedni, mint én, és ebben nem az anyukám a hibás.
egyébként meg nem nehéz rossz bizonyítványhoz jutni még egy okos gyereknek sem. egy órára nem tanul, mert rosszul érzi magát, utána lehurrogják, miközben mások sohasem tanulnak, és kész, jön a 'tüntetés'...
2012. június 19. 15:18
|
|
dorina_1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 168037 offline
|
első évem volt a középsuliban tehát 9.edik osztályban. Egyik legjobb tanuló vagyok az osztályban és a bizim is jó lett szerencsére ugyhogy nincs semmi gondom.
2012. június 19. 19:37
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
hát nagyon igaz.:/ amúgy szerencsére ilyen gondom nincs. mert most kezdtem az elsőt középsuliban és az osztály második vagy harmadik legjobbja vagyok. de tényleg jó ha a szülő a tanulásban is segít a gyerekének.((: szerintem ez nagyon fontos.
2012. június 19. 19:51
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nincs ilyen problémám pár tantárygból rontottam félév óta de van amiből meg javítottam úgyhogy asszem kivan egyenlítve :') majd jövőre jobb lesz .. mindig ezt mondjuk ;'D demost tényleg igyekezni fogok h felvegyenek majd abba a suliba ahova menni akarok :'d
2012. június 20. 23:33
|
|
WhoDontKnowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 170425 offline
|
gimi 10. osztályába járok és csak 4 4-esem lett, szupi
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: