A bizonyítványosztás árnyoldalai
2012. június 17. 13:20
huhh...én nem vagyok valami jó tanuló, mert pl. ahova suliba járok, nem nekem való!!! 
a cikk nagyon jó lett!!!
de nem bukok m,eg semmiből
a cikk nagyon jó lett!!!
de nem bukok m,eg semmiből
2012. június 17. 14:20
Nagyon jó lett ez a cikk és teljes mértékben egyetértek a benne leírtakkal. Mert a legtöbb szülő mindent megvesz a gyerekének még a seggét is kinyalja és nem mindig az a baj h nem beszélget a szülő a gyerekével hanem az a baj h mindent megvesz neki és a gyerek azt gondolja h minek tanuljon hisz úgyis mindent megkap, csak ezzel az a gond h nem fog értékelni/vigyázni semmire amit kap mert nem dolgozott érte és ha majd egyszer felnől akkor nem fog elérni semmit mert nem tudja h milyen az amikor meg kell dolgozni valamiért mert mindent megvettek neki.
És ebből következik az h a fiatalok isznak és mindig buliba járnak és megbuknak stb., jó azt nem mondom h ne szórakozzon csak azért egy határt húzzon magának.
Meg azt a hozzáállást nem bírom mikor valaki azt mondja h ő nem lesz soha jó tanuló mert ez hülyeség az h valaki jól tanul az nem vele született adottság, csak akarat kell semmi több és akkor bármit el lehet érni.
És ebből következik az h a fiatalok isznak és mindig buliba járnak és megbuknak stb., jó azt nem mondom h ne szórakozzon csak azért egy határt húzzon magának.
Meg azt a hozzáállást nem bírom mikor valaki azt mondja h ő nem lesz soha jó tanuló mert ez hülyeség az h valaki jól tanul az nem vele született adottság, csak akarat kell semmi több és akkor bármit el lehet érni.
2012. június 17. 14:28
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Kitűnő lettem
^^ Nagyon jó cikk lett.
2012. június 17. 16:42
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
majdnem kitűnő lettem:) am értem a cikket...az osztályom háromnegyede ilyen..150 ezer forintos telójuk van és még sorolhatnám..de isznak stb és persze buknak...
2012. június 17. 17:07
Soha nem buktam még meg de az osztályombol lesz aki 2/3.bol bukik!
2012. június 17. 17:56
|
|
tutis16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 133731 offline
|
értem a cikket és egyetértek,de szerencsére nekem nem vesznek meg mindent amire vágyok, de nem bánom , mert törődnek velem, és bizalommal fordulhatok hozzájuk.
2012. június 17. 18:37
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Szerencsére az én szüleim a világ legjobb anyukája és apukája.Mindent megtudok velük beszélni,és ha rossz tanuló lennék,biztos vagyok benne,hogy segítenének abban,hogy jobb legyek.
2012. június 17. 18:59
Nekem szerencsére jó lesz a bizonyítványom. Nem nagyképűsködök itt, én megdolgoztam érte!
2012. június 17. 19:36
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
az enyém is jó lett, és KiraGIRL, én is megdolgoztam.^^
amugy nekem van a legjobb családom a Földön, jobbat nem is kivánhatnék.(:
amugy nekem van a legjobb családom a Földön, jobbat nem is kivánhatnék.(:
2012. június 17. 19:50
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Nekem volt már jobb bizim most most lesz de azért nem vészes, és én mindig szoktam anyával beszélgetni, bármit elmondhatok neki, amúgy sem vagyok olyan idióta hogy ha valamilyen tantárgyból rossz jegyet kapok elszökök itthonról.
2012. június 17. 21:42
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Nekem jó lesz a bizonyítványom - csak két 4es és egy hármas, az is csak olyan "csak hogy kitöltsük az időt tantárgy" - de ez a rész tökéletesen igaz: "De vajon hányszor beszélgetett el vele az érzéseiről, hogy vannak-e félelmei, milyen gondolatok foglalkoztatják. Vajon tényleg kimutatta-e a szeretetét a gyermeke felé, biztosította-e arról, ha rosszat tesz, akkor is szeretni fogja, vagy, hogy probléma esetén bátran fordulhat hozzá bizalommal, s mindenben segíteni, támogatni fogja."
2012. június 17. 23:35
én inkább a legjobb barátnőmmel szeretem megbeszélni a dolgaimat és a problémáimat...ugyanakkor az sem mind1 hogy a szülők együtt élnek-e,nekem szerencsém van,nálunk soha nincs veszekedés és a szüleim boldogok együtt,mindenben támogatnak..jobb családot nem is kívánhatnék magamnak <33
2012. június 18. 08:05
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
Ez szerintem tényleg így van. Vannak gyerekek, akik mindent megkapnak, csak a szülői gondoskodást nem, ami meg is látszik rajtuk. Másoknak nincsenek olyan jó cuccaik, menő telójuk, de jobban törődnek velük, normálabbak. Jót tesz, ha az anya és a gyereke közt van egy bizalmi kötelék. Jó, ha a családtagok számíthatnak egymásra, persze mindig vannak kisebb veszekedések, viták köztük, de összetartóak. De egyébként a tú sok gondoskodás sem tesz jót, mert ha állandóan figyelnek a gyerekre, óvják mindentől akkor nem lesz önálló, nem tud "megállni egyedül a saját lábán", nyápic lesz. Ha folytonosan ajnározzák, biztatják mindenre akkor pedig el lesz magától szállva. De ettől függetlenül a gondoskodás nagyon fontos, és tényleg nem az a nevelés, ha megveszem a gyereknek a legújabb technikai kütyüt.
Ez szerintem tényleg így van. Vannak gyerekek, akik mindent megkapnak, csak a szülői gondoskodást nem, ami meg is látszik rajtuk. Másoknak nincsenek olyan jó cuccaik, menő telójuk, de jobban törődnek velük, normálabbak. Jót tesz, ha az anya és a gyereke közt van egy bizalmi kötelék. Jó, ha a családtagok számíthatnak egymásra, persze mindig vannak kisebb veszekedések, viták köztük, de összetartóak. De egyébként a tú sok gondoskodás sem tesz jót, mert ha állandóan figyelnek a gyerekre, óvják mindentől akkor nem lesz önálló, nem tud "megállni egyedül a saját lábán", nyápic lesz. Ha folytonosan ajnározzák, biztatják mindenre akkor pedig el lesz magától szállva. De ettől függetlenül a gondoskodás nagyon fontos, és tényleg nem az a nevelés, ha megveszem a gyereknek a legújabb technikai kütyüt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: