A bizonyítványosztás árnyoldalai
2012. június 16. 08:31
hát én sose voltal jo tanulo, de nem is eroltették rám , ugyhogy jo t tett volna ilyen téren néhány atyai pofon, mert a gyerek sokszor csak ebbol ért és szuksége is van a fegyelemre, mert semmilyen suli meg iskolai eredmény nem készít fel arra ami a suli után kovetkezik. Mert a szulonek meg lehet felelni mert elfogult gyermekével, de a fonokodnek SOHA. (LEHANGOLO TUD LENNI)
2012. június 16. 09:27
Nekem nagyon jól sikerült. Szóval elég jó tanuló vagyok. Amúgy gratulálok jó cikk lett!
2012. június 16. 09:32
Idézet (meli1985 @ 2012.06.16. 08:31)
hát én sose voltal jo tanulo, de nem is eroltették rám , ugyhogy jo t tett volna ilyen téren néhány atyai pofon, mert a gyerek sokszor csak ebbol ért és szuksége is van a fegyelemre, mert semmilyen suli meg iskolai eredmény nem készít fel arra ami a suli után kovetkezik. Mert a szulonek meg lehet felelni mert elfogult gyermekével, de a fonokodnek SOHA. (LEHANGOLO TUD LENNI) 
Erre van egy mondás: Nem az iskolának, vagy a szülőnek tanulsz, hanem saját magadnak.
És milyen igaz. Amúgy néhány atyai pofonba még senki sem halt bele, ha jó időben adják.
2012. június 16. 09:39
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nekem nagyon jól sikerült ez az év
2012. június 16. 09:46
mindíg a jó tanulók között voltam,szerencsésnek mondhatom magam a szüleimmel kapcsolatban is!
2012. június 16. 09:48
Nagyon jó cikk lett, az idézet pedig elgondolkodtató és tanulságos.
Nekem hál'Istennek nagyon jól sikerült ez az év(is), sok célomat, amit kitűztem magam elé, elértem.
Nekem hál'Istennek nagyon jól sikerült ez az év(is), sok célomat, amit kitűztem magam elé, elértem.
2012. június 16. 09:50
Hát én kitűnő lettem *-* nemtudom hogyan csináltam dehát
de majd a 10...
2012. június 16. 10:33
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Nagyon jó a cikk, és igaz is.
Szerencsére alsós koromban anya elég sokat foglalkozott velem tanulás szempontjából, így bennem maradt a szorgalmasság és a bizonyítási vágy. Mindig jó tanuló voltam, idén is kitűnő. Most ballagtam el az általánosból, remélem a középiskolában is ugyanolyan jó leszek.
Szerencsére alsós koromban anya elég sokat foglalkozott velem tanulás szempontjából, így bennem maradt a szorgalmasság és a bizonyítási vágy. Mindig jó tanuló voltam, idén is kitűnő. Most ballagtam el az általánosból, remélem a középiskolában is ugyanolyan jó leszek.
2012. június 16. 10:46
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én leszek az ellenpólus, akinek nem tetszik annyira ez a cikk. Lehetett volna ugyanis még bővebben kifejteni a témát, és nem csak általánosságokkal dobálózni. Mert ez az írás így önmagában nem más, mint általánosságok együttvéve.
A másik. Szerintem a rossz tanulók már eleve eljutnak egy olyan szintre, hogy sz*r*n*k bele, milyen a bizonyítvány, mert lesz*rj*k magát a sulit is. Innentől fogva szégyenkezés sem lesz. Maximum a szülő fogja a fejét odahaza (jó esetben) a gyerek miatt, de a lurkót nem különösebben fogja zavarni ez a dolog. Ha bukta is van, akkor nyilván, de akkor is csak azért, mert a nyarat rá kell szánni a készülésre...
A szülők felelőssége tényleg nagy. Anno velem például foglalkoztak. Utáltam is rendesen, de így utólag belegondolva ennek köszönhetem, hogy maximalista vagyok és igyekszem mindig a lehető legjobbat kipréselni magamból. Viszont vissza is üt a dolog, mert ezzel a maximummal sokszor piszok elégedetlen vagyok és magamat ostorozom, hogy milyen hülye
vagyok. És ez sem tesz jót az ember önbecsülésének, lelki világának. Anno én is beleestem abba a hibába, hogy a rosszabb jegyeimet igyekeztem eltitkolni. Úgy például, hogy nem írtam be a jegyeket az ellenőrzőbe. Akkor volt szívás, mikor beszedte az oszi mindenkiét és leltározott...
Illetve, van az is, hogy a szülő ellenőriz, figyel, de túlzásba is viszi. Gondolok itt arra, hogyha becsúszik egy rosszabb jegy, akkor egyből lehülye
'zza és közli vele, hogy mehet el egy gyárba a szalag mellé dolgozni, mer' ilyen sz*r jegyekkel nem fogják felvenni még gimibe se...
Plusz egyet kell értenem azzal is, hogy kettőn áll a vásár. Sokszor a szülő a lelkét is kiteszi, de a gyerek akkor is egy b*nk* p*r*szt marad/lesz.. Szóval lehet mutogatni a szülőre, de olykor maga a gyerek is nagyon is hibás önmagáért...
Na, szóval ennyi hirtelen, ami eszembe jutott a témával kapcsolatban.
A másik. Szerintem a rossz tanulók már eleve eljutnak egy olyan szintre, hogy sz*r*n*k bele, milyen a bizonyítvány, mert lesz*rj*k magát a sulit is. Innentől fogva szégyenkezés sem lesz. Maximum a szülő fogja a fejét odahaza (jó esetben) a gyerek miatt, de a lurkót nem különösebben fogja zavarni ez a dolog. Ha bukta is van, akkor nyilván, de akkor is csak azért, mert a nyarat rá kell szánni a készülésre...
A szülők felelőssége tényleg nagy. Anno velem például foglalkoztak. Utáltam is rendesen, de így utólag belegondolva ennek köszönhetem, hogy maximalista vagyok és igyekszem mindig a lehető legjobbat kipréselni magamból. Viszont vissza is üt a dolog, mert ezzel a maximummal sokszor piszok elégedetlen vagyok és magamat ostorozom, hogy milyen hülye
Illetve, van az is, hogy a szülő ellenőriz, figyel, de túlzásba is viszi. Gondolok itt arra, hogyha becsúszik egy rosszabb jegy, akkor egyből lehülye
Plusz egyet kell értenem azzal is, hogy kettőn áll a vásár. Sokszor a szülő a lelkét is kiteszi, de a gyerek akkor is egy b*nk* p*r*szt marad/lesz.. Szóval lehet mutogatni a szülőre, de olykor maga a gyerek is nagyon is hibás önmagáért...
Na, szóval ennyi hirtelen, ami eszembe jutott a témával kapcsolatban.
2012. június 16. 10:50
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem tudom szerencsésnek érezhetem magam hogy nem buktattak meg mert hát már majd nem megbuktam és hát örülök annak hogy nem kell pót vizsgát tennem..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: