Már ismerkedik Demi Lovato és Niall Horan
2012. június 15. 21:37
tudjuk..kész szenzációk vagyunk:)..nálam ropi van:D:D és hibáztál vöröröskéém..akárhogyis de nekem mindig igazam van..csak gondolom te a másik oldalát nézted a dolgoknak..
2012. június 15. 21:39
|
|
vöröske97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 171730 offline
|
Mia12: azért amit én mondtam az nem olyan nagy "sértés". De te már túlmész minden határon. Ne akarj felidegesíteni, és kivárni míg én elkezdek káromkodni, mert akkor tényleg nem fogom vissza magam. És nem tartom nagyra magam. Ez amit az előbb írtam is azért volt, mert nem akarom se letiltatni magam innen Pont Miattatok Sem, mert egyszerűen: Nem értek annyit 
Kösz, elég időt pazaroltam rád így is :3
Kösz, elég időt pazaroltam rád így is :3
2012. június 15. 21:47
én nem mondtam h te az vagy:) de én tudo h az vagyok és van is mire:D
2012. június 15. 21:51
fejezzétek már be! nagyon gáz, amit csináltok
2012. június 15. 21:58
Fogajdunk,h ez a cikk ott lesz a legtöbbet kommentelteknél!
D
2012. június 15. 22:50
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Valaki legyen már olyan okos, hogy nem ír vissza a másik hülyeségeire mert ebből semmi jó nem fog kisülni.
Ha nekem ilyeneket írnának akkor nem törődnék vele, nem kell lesüllyedni a másik szintjére.--ettől eltekintve:
Én örülök nekik a lényeg, hogy boldogok legyenek!
Niall helyes, Demi szép, szóval összeillenek.
Én örülök nekik a lényeg, hogy boldogok legyenek!
2012. június 15. 23:02
Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni, ez az ő magánéletük...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: