Már ismerkedik Demi Lovato és Niall Horan
2012. június 15. 20:33
|
|
OneDHarry99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 174341 offline
|
Niall-t én birom.
Demit nem.Sőtt...
Nem az én csodás szintemen van.*-*
remélem Niall észbe kap.De ha nem akkor legyenek boldogok... ://
Demit nem.Sőtt...
Nem az én csodás szintemen van.*-*
remélem Niall észbe kap.De ha nem akkor legyenek boldogok... ://
2012. június 15. 20:37
|
|
vöröske97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 171730 offline
|
Nem értem miért kell bántani, csak mert Ő Szép és jóval több esélye van, hogy Niall vele jön össze, mint sem veletek 
Ettől nem lesz jobb, nem lesz több esélyetek. Egyszerűen el KELL fogadnotok, hogy ha egyszer bírjátok (legalább) Niall-t akkor az legyen a fontos, hogy Ő Boldog legyen. Akkor mi van/lesz ha Niall Demivel boldog/lesz boldog? "Elhagyjátok" vagy mi van? :'D Tenni ellene nem tudtok, azzal meg, hogy így leszólogatjátok Demi-t - aki nem mellesleg egy tehetséges és Szép nő - csak magatokat ássátok el, de jó mélyre ;D
Én nem azt mondom, hogy szurkolok nekik, vagy nem. Majd meglátjuk mi lesz. A lényeg, hogy boldogok legyenek
Ettől nem lesz jobb, nem lesz több esélyetek. Egyszerűen el KELL fogadnotok, hogy ha egyszer bírjátok (legalább) Niall-t akkor az legyen a fontos, hogy Ő Boldog legyen. Akkor mi van/lesz ha Niall Demivel boldog/lesz boldog? "Elhagyjátok" vagy mi van? :'D Tenni ellene nem tudtok, azzal meg, hogy így leszólogatjátok Demi-t - aki nem mellesleg egy tehetséges és Szép nő - csak magatokat ássátok el, de jó mélyre ;D
Én nem azt mondom, hogy szurkolok nekik, vagy nem. Majd meglátjuk mi lesz. A lényeg, hogy boldogok legyenek
2012. június 15. 20:46
|
|
vöröske97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 171730 offline
|
Mia12. drága szerintem addig kussolj míg jókedvem van. Elvakult és féltékeny p*csa vagy
Nekem meg ne "Ember"-ezz. Nem szeretem mikor kis tiniribik lealacsonyítanak, mikor egyáltalán nem jobbak nálam.
Nekem meg ne "Ember"-ezz. Nem szeretem mikor kis tiniribik lealacsonyítanak, mikor egyáltalán nem jobbak nálam.
2012. június 15. 20:48
hülyeség.. attól még, h esetleg ismerik egymást vagy sztárok vagy f*szom sem tudja miért találkoznak vagy mitttom én.. nem bizti h több esélye van.... bármi megtörténhet...éés nekünk fontos h Niall boldog legyen.. és attól még h neki ez meg az a barinője és mi nem szeretjük, Niallt még szetretni fogjuk.... na m1.. Mia12 tudja amit én tudok és ezzel lezárom részemről a témát.. puszcsi..(K)
2012. június 15. 20:51
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
vöröske97 egyetértek:).
2012. június 15. 20:52
vöröske97 sztem teljesen igazad van...Nekem se a kedvencem Demi,de Niall kedvéért megszeretem!Ha valaki igazi rajongó,akk az a fontos neki,h Niall boldog legyen!Ha én felsorolnám,h kieket nem bírok a sztárvilágból,akk egy 10000000000 oldalas listám lenne,de nem kéne őket nyilvánosan szidni....Nektek sem esne jól,ha valaki Niallt szidná!(najóó olyan nincs,mert őt mindenki imádja!!)
2012. június 15. 20:55
én személy szerint IMÁDOOM Niallt(L)igaz h nekem nem ő a kedvencem, de ettől függelenül szeretem, és engem nem zavar ha Demivel kavar.. na jó részben zavar..mert van egy tény.. ami ezt nem teszi lehetővé, de majd később ez is ki fog derülni..
2012. június 15. 20:55
|
|
vöröske97új tag |
|
mengiz: oké, akkor a puszcsit most hagyjuk el, nem kicsit bántja a szemem. a másik meg, hogy nem főleg Neked szólt. Leginkább pont Mia12-nek.
annak meg csak örülök, ha van aki egyetért velem. legalább nem vagyok egyedül aki azt tartja a fontosabbnak, hogy boldog legyen Niall esetleg Demi.
annak meg csak örülök, ha van aki egyetért velem. legalább nem vagyok egyedül aki azt tartja a fontosabbnak, hogy boldog legyen Niall esetleg Demi.
2012. június 15. 20:57
|
|
noncsybabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 152915 offline
|
Demi nagyon szép aranyos kedves és tehetséges is attól hogy neked az tetszik pl.: JB meg Selena akinek egy áldott hangja sincs csak fel van stúdiózva attól Deminek 100x több és szebb a hangja <3 szóval és szerintem télleg nem illenek össze de attól én aszt mondom Naill-nek
hogy próbálják meg ha akarják mert Demi megérdemli és Naill is szóval hajrá és IMÁDOM mind2-ütek <3
hogy próbálják meg ha akarják mert Demi megérdemli és Naill is szóval hajrá és IMÁDOM mind2-ütek <3
2012. június 15. 21:03
Nem azért,de a sztárlexikont nem azért találták ki,h más sztárokat szidjatok....pláne nem azért,h ismeretlen embereket osszatok le!
2012. június 15. 21:11
huha..ugysincs jobb programom péntek estére(N).. most elleszek:):)harjá csajok..(M)(L)*.*
2012. június 15. 21:12
Na végre!
Legalább Niall már megtette az első lépést!!♥
Legalább Niall már megtette az első lépést!!♥
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: