Már ismerkedik Demi Lovato és Niall Horan
2012. június 15. 13:10
|
|
thewanted.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 176684 offline
|
mindennap új Demi&Niall cikk,alaptalanul.nem unjátok még? -.-"
2012. június 15. 13:11
An_d_a tökéletesen egyetértek veled, nem kéne ennyi cikk róluk!!
Amúgy szerintem ezt csak a nyilvánoság miatt csinálják...
Amúgy szerintem ezt csak a nyilvánoság miatt csinálják...
2012. június 15. 13:15
Remélem összejönnek, szerintem illenének egymáshoz!
2012. június 15. 13:29
Ez túl lett gondolva.Minek ennyi cikk erről?
Az oké,hogy egy van róla,de hogy 3?!
--
Remélem mindketten boldogok lesznek,együtt vagy külön.
Az oké,hogy egy van róla,de hogy 3?!
--
Remélem mindketten boldogok lesznek,együtt vagy külön.
2012. június 15. 13:40
|
|
Mrs.Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 177836 offline
|
Niall arra lányra vágyik, aki úgynéz ki mint Demi és olyan normális lány.. Nem azt mondom, hogy Demi nem normális lány... Demi pedig a kalandokra nem mintha Niall élete nem lenne kalandos, de ők sem ismernék egymást ha nem lennének híresek szóval.. csak azért nyilatkozzák ezt egymásról mert mindketten nagyon jól néznek ki, de legbelül már nem biztos, hogy összeillenek bár ezt döntsék el ők..
2012. június 15. 13:42
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Ez nagyon gáz.Ja és persze csak reklámfogás...
2012. június 15. 13:42
Hát ha boldogok , akkor hajrá . Bár szerintem nem illenek össze . Ha ez egyáltalán igaz , persze.
2012. június 15. 13:48
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
És most majd minden egyes kis közös lépésüket cikkbe foglalják majd vagy mi??Pl:Demi és Naill elmentek kávézni,Demi és Naill elmentek moziba,Demi és Naill megfiogták egymás kezét!!!...Nem azt mondom hogy nem lenének aranyosak együtt mert szerintem tökre össze illenek de,az ilyen kis hülye cikkek tök idegesítőek lennének...Majd akkor írjanak róluk mikor már tényleg együtt vannak...
2012. június 15. 13:49
Leálltunk a Szalonnás cikkekkel, most jönnek a One Direction-ösök. Hurrá. Minek ezt ennyire túllihegni? Azért, mert beszélgetnek egymással az még semmit nem jelent....mellesleg szerintem még csak nem is illenek össze.
2012. június 15. 14:07
|
|
Bella20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 622 Csatolások: 0 Azonosító: 126280 offline
|
"azonban sajnos itt is akadnak olyan elvakult fanatikusok, mint egykor Selena Gomez és Justin Bieber románcának hajnalán, akik Demit támadják, mert féltékenyek, hogy elhalássza előlük Niallt."
erre nagyon felfigyeltem..atyaég.. féltékenyek és egyszerre Demi-t támadják?
ha tényleg igazán szeretik Niall-t akkor örülnének annak hogy ő boldog!.. de hát nem úgy tűnik..
erre nagyon felfigyeltem..atyaég.. féltékenyek és egyszerre Demi-t támadják?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: