Már ismerkedik Demi Lovato és Niall Horan
2012. június 18. 18:10
hát nem tudom, lehet hogy az elfogultság beszél belőlem, mert ő a kedvencem, de egyáltalán nem illenek össze.. demi sokkal öregebb nála (lelkileg) mármint nem olyan gyerekes..:/ mondjuk ez az én véleményem..
2012. június 18. 18:12
Ez nagyszerű, de ettől lesznek álompár?
Már ismerkednek? Hű, ilyet még senki sem tett a világtörténelemben. xD
2012. június 18. 23:10
|
|
Krisztina Gálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 166400 offline
|
Nagyon szép pár lennének! (L)
Nagyon szurkolok nekik!!!
2012. június 19. 18:23
szerintem vékkép nem illenek össze Deminek olyan pasi kell aki hozzá illik Niall túl jó Demikéhez!
2012. június 19. 18:45
|
|
XxkittyxXvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 175755 offline
|
abszolút nem illenek össze... külsőre legalábbis. Niall szőke-szőkésbarna, Demi fekete-sötétbarna hajú. Amúgy sem szimpi az a csaj. Drog, pia, mindenbe belement. Nem csoda ha elvonón is volt....
2012. június 20. 14:49
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Miért támadjátok Demit? o.O Én pont ellenkezőleg gondolkodom, Demi túl érett Niallhez! Idősebb is, bár ez Selenánál és Justinnál nem okozott problémát. De nem illenek össze! A távkapcsolatok amúgy sem szoktak működni! Mindenki össze akarja őket hozni, de ők mit akarnak? Nem hiszem, hogy Demi komolyan gondolta!
2012. június 20. 20:16
|
|
aikokawaii33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 173703 offline
|
háát.. nem elfogultság, sőt, még csak nem is féltékenység. Demi és Niall nem illenek össze. Niall még "gyerek", miközben Demi már egészen érett. Ha eltekintünk a millió hibájától, még csak-csak, de így... És Niall nyilatkozta, a másik 4 fiúval együtt, hogy nem fognak hírességekkel összejönni/járni/randizni. Legalábbis nem amerikaiakkal. És most tényleg nem a féltékenység beszél belőlem, mert ha bármelyik (na jó...nem az összes...) másik sztárral összejönne, segáz. Akkor boldogok lesznek. De vele? Szerintem egyikőjük sem gondolta komolyan... Ez csak az én véleményem..
2012. június 21. 09:33
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Nekem nem tetszenek. Szerintem nem illenek össze.
2012. június 21. 17:28
|
|
dudeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 153056 offline
|
sose kedveltem demi lovatot. szépek lennének együtt,az biztos. de külön földrészen laknak,niall folyton turnézik. ha összejönnének,nagyon hamar szét is mennének,mert a távkapcsolatot nem valami elönyösek. : ]
2012. június 21. 21:49
Hát szerintem tökre nem illenek össze. Pont, hogy Niall a legkisfiúsabb a bandából, Demi meg már volt elvonón meg mindenféle botránya volt. Már felnőtt. SZerintem úgyis belekeveri majd Niallt valami botrányba. Én nagyon szeretem Niallt, Demit már kevésbé, és ha boldogok akkor jöjjenek össze, dehát ebből komolyabb dolog úgyse lesz/lehet...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: